forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tobe tobe bende karıştırdım ya ne biçim iş bu :) [Bu mesaj forgiver tarafından 01 Ocak 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şimdi 10.000 katı oluyo 100 kuruş * 10.000 = 1,000,000 eski tl oda 1 ytl[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ocak ayının sonunda piyasadaki butun paranın %80i ytl olucakmış[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 20ytl m var mutluyum =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 1 ytl bulunmakta elimde. kötü olmuş ama..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 110)
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ZUAHAH ANNEM VE BABAM BANKACI OLDUGU TÜRKİYEDE İLK YENİ TLY GÖREN HALK TAN SAYILI KİŞİLERDENİM 50 YTL GÖRMÜŞ ADAMIM 50 MİLYON TEK BİR KAGIT HALİNDE SÜPER WALLA[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bende 20 Ytl var[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende wardı... gitti lolol[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 metal paralar euro a benzio[signature][hline]
theoracle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hehe benimde 20 ytl em var mutluyum :)
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: EXAA, 01 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: ZUAHAH ANNEM VE BABAM BANKACI OLDUGU TÜRKİYEDE İLK YENİ TLY GÖREN HALK TAN SAYILI KİŞİLERDENİM 50 YTL GÖRMÜŞ ADAMIM 50 MİLYON TEK BİR KAGIT HALİNDE SÜPER WALLA ZOHAHA GRAL BAB TH3 K3NKSIN[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: ReD_DoG, 01 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: metal paralar euro a benzio benzemiyor aynen kopyası. çok sinirlendim bunu gördüğümde yani biz ancak kopya ederiz kendimiz yaratmaktan aciziz mi diyor hükümet. 50 ve 100 ytl deki atatürk fotoğrafı ise skandaldır resmen polat alemdar style bir resim.. mafya babası gibi çıkmış. atatürkün binlerce fotoğrafı varken niye saçma bir fotoğraf çizmişler anlamadım. Ama 6 0 atılması güzel bir adım temel olarak[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya benim hayalim şu, hani arada kasa,vezne çevrelerinde insanların yere düşürdüğü paraları buluruz ya cebe atarsak seviniriz..bazen 1 milyon bazen 20 milyon...düşünün bu YTL olayında yerde bi 100 YTL bulsak nasıl birşey olur...(az 20 mil'ler bulmadım)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 10 ytl var eskisinden ince ve güzel kokuyo :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 20 ve 10 YTL var.Bankadan çektim millette yeni paraları görmek için para çekiyor hay allam dedim.Biz orda parasız kaldık diye cebelleşirken adamlar görmek için sıradalar :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 25 ytkl inceledim bu gün :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: EXAA, 01 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: ZUAHAH ANNEM VE BABAM BANKACI OLDUGU TÜRKİYEDE İLK YENİ TLY GÖREN HALK TAN SAYILI KİŞİLERDENİM 50 YTL GÖRMÜŞ ADAMIM 50 MİLYON TEK BİR KAGIT HALİNDE SÜPER WALLA ZUHAHAHHA BAB EZİLDİM KARŞINDA WALLA...[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Ferrero, 01 Ocak 2005 21:13 tarihinde demiş ki: madeni paralar pazartesiden erken çıkmaz ortalığa hiç beklemeyin... bugün elime 1 kuruş geçti nası pazartesinden erken çıkmaz:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 02 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: ReD_DoG, 01 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: metal paralar euro a benzio benzemiyor aynen kopyası. çok sinirlendim bunu gördüğümde yani biz ancak kopya ederiz kendimiz yaratmaktan aciziz mi diyor hükümet. 50 ve 100 ytl deki atatürk fotoğrafı ise skandaldır resmen polat alemdar style bir resim.. mafya babası gibi çıkmış. atatürkün binlerce fotoğrafı varken niye saçma bir fotoğraf çizmişler anlamadım. Ama 6 0 atılması güzel bir adım temel olarak yalnız arkadaşlar o metal paralar bana franklarıda hatırlatmıyor deil hani:D eurodan önce vardı frank:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kasmayın bu kadar yakında herkeste olacak :) haberlerde gösterdiler adam 2o ytl için 22 milyon varmiş kuruyemişçiye birde 5ytl için 6milyonadam havaan para kazanmış[signature][hline]:))) !!! ........................
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bozuk 1 ytl ler çok ağır yaw 4 tane bi cepte taşınmaz valla[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya bu Euro'ya benzeme olayı bomba ya.. Sırf bu kadar benziyo diye Avusturyada böyle sigara veya abur cubur (bozuk para kabul eden) makinelere modifiye yaptılar. Yapmasalar 1YTL veya 50Kuruş la millet bütün makineleri boşaltacaktı. Ve sırf bunun için adamlar bilmem kaç milyon dolar falan harcamış.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power..
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya bugün bankadan para çektim. İlk defa 50 ytl ve 100 ytl gördüm. 50 YTL süfer tatlı bişi ya. Çok tatlı olmuş.. 100 YTL'de monopoly paralarına benzemiş.. Ama 50 ytl süper harbi...[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi bugün kasadayim adam sakiz ald1 100ytl uzatti küfür edecektim etmedim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aslinda cok ilginc bi olay. sozde kendi paramiz ama bence halkın %70 si o paralari gormemistir.. walla bende daha gormedim :lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar