Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25th Hour

jankis

Öne çıkan mesajlar

oyunculukları ve dialoglarıyla öne çıkan güzel bi yapım.
yer yer dram yer yer ise sizi güldüren bi yapısı var .. fakat çabuk sıkılanlara göre değil bu film çünkü baya ağır bi işlenişi var
başrollerde edward norton ve philip seymour hoffman'ın oluşu beni en çok çeken tarafıydı
beklediğimi aldım

bu arada baya milliyetçi sahneler de var (11 eylül enkazını göstermesi ve amerikan bayraklarını gözümüze sokması gibi)
yine de anti-kapitalist bir beni pek de rahatsız edemedi

bu arada hatunlar da çok sağlam .. x-men'deki anna paquin ve norton'ın sevgilisi rolündeki ispanyol hatun
film boyunca ağzımızın kuru kalmamasını sağladılar saolsunlar ehah

kısaca aksiyon aramayanlara tavsiye[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

hapse girdiği belli değil ki abi ne biliyim yolda kaza geçirip ölebiliiiir :D daha şimdi geldim profilodan 22.00 suaresine gitmiştim çok beğendim filmi... edward norton ın etkileyici performansı olmasaydı beğenirmiydim bu kadar merak ediyorum ama çok güzel bir film...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

Ooooo bokunu cıkarmışsınız konunun ne bu böyle artık filmlerin sonunu mu söylüyoruz forumlarda. En azından söylerken sonunu açıklıyoruz giblerinden bir şeyler de yapılması gerekmiyor muydu? Sözgelimi ben filmi daha seyredemedim ve pazartesi gidecektim ama şu anda sonunu öğrendim mutlu musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

filmin konusuna falan bakmadan edward norton'u görür görmez gitmeye karar vermiştim.
bence etkisiz,sıradan bir film. hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim.kötü değil gidilip görülebilir ama edward norton'u görüp de pek bişey beklemeyin tamam abim güzel oynamış ama film vasat.
monty (edward norton) uyuşturucu satarak voliyi vurmuştur ama biri bunu ihbar eder.ertesi gün hapse giricektir son gününü dostlarıyla,sevgilisiyle,köpeğiyle ve onu ihbar edenin kim olduğunu düşünmekle geçirir. filme gidecekler bu cümeyi okumasın : ama sürpriz bi son falan beklemeyin,başladığı gibi biten bi film.

filmde dikkatimi çeken şey her sahnede gözümüze abd bayrağı sokmalarıydı,anlam veremedim.

6/10 veriorum.. :)[hline]get bored..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...