jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 oyunculukları ve dialoglarıyla öne çıkan güzel bi yapım. yer yer dram yer yer ise sizi güldüren bi yapısı var .. fakat çabuk sıkılanlara göre değil bu film çünkü baya ağır bi işlenişi var başrollerde edward norton ve philip seymour hoffman'ın oluşu beni en çok çeken tarafıydı beklediğimi aldım bu arada baya milliyetçi sahneler de var (11 eylül enkazını göstermesi ve amerikan bayraklarını gözümüze sokması gibi) yine de anti-kapitalist bir beni pek de rahatsız edemedi bu arada hatunlar da çok sağlam .. x-men'deki anna paquin ve norton'ın sevgilisi rolündeki ispanyol hatun film boyunca ağzımızın kuru kalmamasını sağladılar saolsunlar ehah kısaca aksiyon aramayanlara tavsiye[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bende merak ediodum kuru "hapisten kaçan amerikalı" filmimidir yoksa gerçekten lanse edildiği gibi derinmidir diye. Kesin gidiciim..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yaal topicine mesaj atiim dersin bu olmasn abi yanlş bi olay bence neyse soriim burda filmin sonunda noluo? sanrm hapse girio...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hapse girio[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 düşündüüm gibi bitmiş hms[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hapse girdiği belli değil ki abi ne biliyim yolda kaza geçirip ölebiliiiir :D daha şimdi geldim profilodan 22.00 suaresine gitmiştim çok beğendim filmi... edward norton ın etkileyici performansı olmasaydı beğenirmiydim bu kadar merak ediyorum ama çok güzel bir film...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ooooo bokunu cıkarmışsınız konunun ne bu böyle artık filmlerin sonunu mu söylüyoruz forumlarda. En azından söylerken sonunu açıklıyoruz giblerinden bir şeyler de yapılması gerekmiyor muydu? Sözgelimi ben filmi daha seyredemedim ve pazartesi gidecektim ama şu anda sonunu öğrendim mutlu musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 . [Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 June 2003 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ghaldszar üzgünüm .. dikkat etmemişim ama çok önemli bi nokta değil açıkçası sonunun bu şekilde olması. zaten ben de filme gitmeden önce bunu biliyodum ve pek bişeyi değiştirmedi git göreceksin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kızdı :-([hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 filmin konusuna falan bakmadan edward norton'u görür görmez gitmeye karar vermiştim. bence etkisiz,sıradan bir film. hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim.kötü değil gidilip görülebilir ama edward norton'u görüp de pek bişey beklemeyin tamam abim güzel oynamış ama film vasat. monty (edward norton) uyuşturucu satarak voliyi vurmuştur ama biri bunu ihbar eder.ertesi gün hapse giricektir son gününü dostlarıyla,sevgilisiyle,köpeğiyle ve onu ihbar edenin kim olduğunu düşünmekle geçirir. filme gidecekler bu cümeyi okumasın : ama sürpriz bi son falan beklemeyin,başladığı gibi biten bi film. filmde dikkatimi çeken şey her sahnede gözümüze abd bayrağı sokmalarıydı,anlam veremedim. 6/10 veriorum.. :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar