Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobidictum - Mobil oyun haberlerinin tek adresi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence içerikler biraz daha doyurucu olmalı.
mesela punch club incelemesine bakıyorum.oyunun kısa bir hikayesi yine kısa bir açıklama ve fiyatı.
bunları zaten oyunun google play sayfasından da bulabiliriz.
inceleme bence daha detaylı olması gerekir , bu haliyle daha çok haber gibi duruyor :)
Mesaj tarihi:
mobil oyunların çoğunluğu oldukça basit tek dokunuşla oynanan oyunlar oluyor. onlarda zaten uzun yazamıyoruz istesek de saçma oluyor gereksiz içerik eklemek.

ama punch clup mevzusunda haklısın o oyuna videolu bir inceleme de düşünüyorum. güzel oyun çünkü.
Mesaj tarihi:
Haftalık oyun keşifleri olmalı. Bilinmedik kıyıda köşede kalmış ama kaliteli oyunlar tanıtılmalı. Oyunları kategorilere ayırın puzzle, aksiyon vs. gibi
Mesaj tarihi:
yusema said:

bence içerikler biraz daha doyurucu olmalı.
mesela punch club incelemesine bakıyorum.oyunun kısa bir hikayesi yine kısa bir açıklama ve fiyatı.
bunları zaten oyunun google play sayfasından da bulabiliriz.
inceleme bence daha detaylı olması gerekir , bu haliyle daha çok haber gibi duruyor :)

o konuyla ilgili bi çalışma yapıcaz. aklımda o. teşekkürler geri bildirim için

aquila said:

marketlerden cekemiyo musunuz gunluk haftalk siralama ivir zivir?

abi widgetin birini o iş için kullanabilirz aslında da o zaman sitenin yazarlarının kendi filtre sistemini eliyoruz direk. ne varsa çeker. hani belki top 10 çeken listeler falan olur da işimiz onları yazmak zaten
Mesaj tarihi:
selamlar.

bir kaç değişiklik oldu bugün. incelemelerle oyun tanıtımlarını ayırdık. incelemeler genelde videolu olacak bundan sonra. şu anda sitedeki incelemeler tanıtımdan çok incelemeye yakın yazılar ondan duruyorlar.

haberler kısmı ayrıldı ve büyüdü.

daha önce yeterli içerik olmadığı için yapamamıştık bunları artık git gide büyüteceğiz gibi.

yukarıda bi arkadaş sınıflandırma sormuştu, onu da tag bulutu ile halledeceğiz. ama şu anda tag'ler çok karışık ve düzenli değil. onlar da düzenlenecek arcade rpg gibi.

http://www.mobidictum.com/

haftanın keşfi bölümü hakkında da çalışmamız devam ediyor.
Mesaj tarihi:
@osuran_boğa
@calvaria

valla mutlu ettiniz :)

pazartesi gününe yeni haberimiz var. biraz daha renklenicez o zaman.

www.facebook.com/mobidictum

façeyi unutmayın
Mesaj tarihi:
@capn

sağolasın

@xaero

biliyorum o siteyi ya. aklımda vardı benim de öyle bişey yapmışlar :8

bu arada oyun gleiştirmeyle ilgilenen yok mu ya? patiden bitane mesaj gelmedi daha.

unity
android
ios

kullanarak oyun geliştirenler varsa öm atsın pls. bişey dicem
Mesaj tarihi:
ilk röportajımız taze çıktı

Aslan Game Studio'nun sahibi Ahmet Kamil Keleş

http://www.mobidictum.com/roportaj/aslan-game-studiosun-kurucusu-ahmet-kamil-keles-ile-sizler-icin-konustuk.html

merak ettiğiniz geliştirici varsa söyleyin soralım. istediğiniz sorular falan dursun burda
  • Yeni Oluştur...