Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 SenariouS said: abi siteye kesin oynanmasi gerekn top 20si falan koyun. not aldık sağolasın zipzip napıyo onun da mı var proje?
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 zengin oldu o da oyun oynayarak. oyun oynarken kendini çekiyor.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 adı ne kanalın? bi aksiyon yaparsa sevinirz :)
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 röportajlar başlıyo yakında başka başka? isim dışında öneriler:(
yusema Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 bence içerikler biraz daha doyurucu olmalı. mesela punch club incelemesine bakıyorum.oyunun kısa bir hikayesi yine kısa bir açıklama ve fiyatı. bunları zaten oyunun google play sayfasından da bulabiliriz. inceleme bence daha detaylı olması gerekir , bu haliyle daha çok haber gibi duruyor :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 mobil oyunların çoğunluğu oldukça basit tek dokunuşla oynanan oyunlar oluyor. onlarda zaten uzun yazamıyoruz istesek de saçma oluyor gereksiz içerik eklemek. ama punch clup mevzusunda haklısın o oyuna videolu bir inceleme de düşünüyorum. güzel oyun çünkü.
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Haftalık oyun keşifleri olmalı. Bilinmedik kıyıda köşede kalmış ama kaliteli oyunlar tanıtılmalı. Oyunları kategorilere ayırın puzzle, aksiyon vs. gibi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Haftanın keşfi guzel fikir. Oyun kategorileri de Zaman alır biraz ama bakalım ona da.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 marketlerden cekemiyo musunuz gunluk haftalk siralama ivir zivir?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Haddinden fazla yeni oyun çıkıyor. Hele androide birbirinin aynı hatta ismi bile aynı yüzlerce oyun çıkıyor. Belli baslı olanları yazıyoruz. Bir de yerli indielere öncelik veriyoruz.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yusema said: bence içerikler biraz daha doyurucu olmalı. mesela punch club incelemesine bakıyorum.oyunun kısa bir hikayesi yine kısa bir açıklama ve fiyatı. bunları zaten oyunun google play sayfasından da bulabiliriz. inceleme bence daha detaylı olması gerekir , bu haliyle daha çok haber gibi duruyor :) o konuyla ilgili bi çalışma yapıcaz. aklımda o. teşekkürler geri bildirim için aquila said: marketlerden cekemiyo musunuz gunluk haftalk siralama ivir zivir? abi widgetin birini o iş için kullanabilirz aslında da o zaman sitenin yazarlarının kendi filtre sistemini eliyoruz direk. ne varsa çeker. hani belki top 10 çeken listeler falan olur da işimiz onları yazmak zaten
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 haber tanıtım inceleme diye ayırdık. incelemeye detaylı oynanan oyunlar girilecek bundan sonra
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 selamlar. bir kaç değişiklik oldu bugün. incelemelerle oyun tanıtımlarını ayırdık. incelemeler genelde videolu olacak bundan sonra. şu anda sitedeki incelemeler tanıtımdan çok incelemeye yakın yazılar ondan duruyorlar. haberler kısmı ayrıldı ve büyüdü. daha önce yeterli içerik olmadığı için yapamamıştık bunları artık git gide büyüteceğiz gibi. yukarıda bi arkadaş sınıflandırma sormuştu, onu da tag bulutu ile halledeceğiz. ama şu anda tag'ler çok karışık ve düzenli değil. onlar da düzenlenecek arcade rpg gibi. http://www.mobidictum.com/ haftanın keşfi bölümü hakkında da çalışmamız devam ediyor.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ben beğendim ya siteyi hani uzman değilim ama normal kullanıcı olarak beğendim.
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 site güzel ben ara da bir girip bakıyorum. hiç mobil oyun oynamışlığım da yok.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 @osuran_boğa @calvaria valla mutlu ettiniz :) pazartesi gününe yeni haberimiz var. biraz daha renklenicez o zaman. www.facebook.com/mobidictum façeyi unutmayın
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Bi inceleyin derim adamlar yapmıs valla... http://tr.fobito.com/
Killer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 @capn sağolasın @xaero biliyorum o siteyi ya. aklımda vardı benim de öyle bişey yapmışlar :8 bu arada oyun gleiştirmeyle ilgilenen yok mu ya? patiden bitane mesaj gelmedi daha. unity android ios kullanarak oyun geliştirenler varsa öm atsın pls. bişey dicem
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ilk röportajımız taze çıktı Aslan Game Studio'nun sahibi Ahmet Kamil Keleş http://www.mobidictum.com/roportaj/aslan-game-studiosun-kurucusu-ahmet-kamil-keles-ile-sizler-icin-konustuk.html merak ettiğiniz geliştirici varsa söyleyin soralım. istediğiniz sorular falan dursun burda
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 sosyal medyaya da bakabilecek gönüllü yazar arıyoruz siteyi biraz daha hızlandırmak lazım öm atabilirsiniz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 selam. ios tableti olan birisi siteye bi girip bakabilir mi acaba ana sayfa'da logo yerleşimi falan gözüküyor mu? mobil versiyonda bug vardı çözdük mü acaba bakalım.
Öne çıkan mesajlar