Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 paypala enpara kartını ekledim de bi baktım 2.92 para cukka. kartı ekleyince para mı çekiyo? nerdne gitti lan bu arada. bi an steam falan sanıp krize giriyodum dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1 dolar çekiyor ilk tanıttığında. sonra veriyor ama geri korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1 dolar çekip kontrol ediyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Geri verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 önceden enparadaki rahatlık yoktu tabi görmemişim. daha önce de yapmıştım yoksa. çabukcevappati ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar