pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 goa ya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Valvyn said: Bu güncel mi?1-2 ay kadar önce tayland böyle bi karar aldı güncel olmayabilir liste, rusya için hala vizesiz gözüküyor. Ama taylanda vize yok 30 güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 seyseller'e 6-7 saatte nasıl gidiyosunuz. bu mevsimde vize istemeyen yakın tatil yeri yok malesef. vize istememesini filtreden kaldırırsak tarifine uyan yer dubai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 dubai de istemiyor gibi bisi internetten form dolduruyorsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 thailand düz ppt için vize istemiyor türkiye'den 30 güne kadar. gri ve diplomatik ppt'lar için de 90 güne kadar. yeşil için ayrı bişey denmemiş, 30'dur büyük ihtimalle. kaynak: timatic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Arjantin , paraguay , uruguay ve brezilyada yaz yagmurunun sebep oldugu seller var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fas'a su an soguk diyen neye gore diyor acaba. en olmadi google'a girip marrakech-casablanca weather yazip gorun. dun fas'tan geldim' 10 gun gecirdim baya sicak. marakes'te 3 gun kalip agadir ve essaouira'ya gectim batiya. agadir 27-28 derece civari sahilde baya yanabilirsin deniz kum gayet iyi. aksamlari biraz serin oluyor hirka falan idare eder. vizeyi direkt giriste veriyorlar, parali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 kanarya adalarına git made in spain vize alcan aga yapıcak birşey yok. sharm el sheikh vardı tayyip sagolsun gitti bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 logtrig said: fas'a su an soguk diyen neye gore diyor acaba. en olmadi google'a girip marrakech-casablanca weather yazip gorun. dun fas'tan geldim' 10 gun gecirdim baya sicak. marakes'te 3 gun kalip agadir ve essaouira'ya gectim batiya. agadir 27-28 derece civari sahilde baya yanabilirsin deniz kum gayet iyi. aksamlari biraz serin oluyor hirka falan idare eder. vizeyi direkt giriste veriyorlar, parali degil. ben şubat ayında gezdim fas'ı, gömlek üstü ince montla gezmiştim. marrakesh sıcak da, kıyı tarafları okyanusa baktığından dolayı epey rüzgarlı oluyor. kışın sıcak tatil yeri tamlamasına uymuyor benim için ceketle dolaşmak agadir ve essaouira ülkenin en güneyi, bizim antalya tier zaten. fas'a gitmişken tanca şefşaun rabat fez gibi şehirlere de uğramak şart ve dediğim gibi sıcak değil bu şehirler kışın. gezmek için ideal olabilir, sıcak tatil yeri olarak ı ıh. zaten denizine girilmiyor adam akıllı. anca sörf yaparsın balık adam kıyafeti giyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 abi o dedigin yerler de 21-22 derece civari, bir aydir bakiyorum hava durumlarina. aksam gece de bir zahmet serin olsun cok dert degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Yani haklisin aslinda ama adam maldier tatil falan diyince 20 derece fas'i yakistiramadim. Onun disinda vakti zamani olan herkes gitsin fas'a bence enteresan ve lezzetli bir ulke. Kafa tatili adina Amsterdam'a tercih bile edilebilir hem hehe. Naneli cay da var cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar