Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kışın sıcak, vize istemeyen tatil yerleri?

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

fas'a su an soguk diyen neye gore diyor acaba. en olmadi google'a girip marrakech-casablanca weather yazip gorun.
dun fas'tan geldim' 10 gun gecirdim baya sicak. marakes'te 3 gun kalip agadir ve essaouira'ya gectim batiya.
agadir 27-28 derece civari sahilde baya yanabilirsin deniz kum gayet iyi. aksamlari biraz serin oluyor hirka falan idare eder.
vizeyi direkt giriste veriyorlar, parali degil.
Sosyal ağlarda paylaş

logtrig said:

fas'a su an soguk diyen neye gore diyor acaba. en olmadi google'a girip marrakech-casablanca weather yazip gorun.
dun fas'tan geldim' 10 gun gecirdim baya sicak. marakes'te 3 gun kalip agadir ve essaouira'ya gectim batiya.
agadir 27-28 derece civari sahilde baya yanabilirsin deniz kum gayet iyi. aksamlari biraz serin oluyor hirka falan idare eder.
vizeyi direkt giriste veriyorlar, parali degil.

ben şubat ayında gezdim fas'ı, gömlek üstü ince montla gezmiştim.
marrakesh sıcak da, kıyı tarafları okyanusa baktığından dolayı epey rüzgarlı oluyor.
kışın sıcak tatil yeri tamlamasına uymuyor benim için ceketle dolaşmak

agadir ve essaouira ülkenin en güneyi, bizim antalya tier zaten. fas'a gitmişken tanca şefşaun rabat fez gibi şehirlere de uğramak şart ve dediğim gibi sıcak değil bu şehirler kışın. gezmek için ideal olabilir, sıcak tatil yeri olarak ı ıh. zaten denizine girilmiyor adam akıllı. anca sörf yaparsın balık adam kıyafeti giyip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...