Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Kedi siyah diye görmüyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 tiLi said: masa said: bingildak said: Kaede said: Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa. ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez. Kedilerin tüy dökme olayı stresten sanırım. Ev arkadaşımın kedisi de çok fena tüy dökerdi. Şuan dışarı çıkmaya alışmış bir kedim var. Daha hiç tüy döktüğünü görmedim. Önceki kedi üstüme yatardı, kalktığı zaman avuç avuç tüy toplardım. Bunda hiç öyle birşey olmadı. Kedinin doğal ortamı dışarısı olduğu için mutlu oluyor, diğer kedilerle sosyalleşebiliyor. Bunlara bağlıyorum tüy dökmemesini. sample space: 2 aahahah anırdım 1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sparkcaster said: Lan ben gendi saçımı 3 kere taramiyom ne kedisi LOL. Evde kedi/köpek mi beslenir arkadaş. Her yer tüy vs. Yediğiniz yemeğe de giriyordur onlar. Çare bahçeli evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar