Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş hemcinsiyle öpüşürse

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Tabi insan mızrakçı olunca herkesi kendisi gibi biliyor 8-)

Yani akila demek istiyorum ki bi defa deneysel takılmak falan olur mu cinsellikte (bence olmaz). Zaten vardır içinde bi güdü, aka biseksüeldir, onu tatmin etmiştir karşısındakinden hoşlanınca.

Genderbread resimlerinde de misal sexually attracted/romantically attracted diye bi ayrım var (bazılarında var) bana o da çok saçma geliyor. Zaten sexually attract dediğin şey romantiğin temeli, romantik momantik bunlar benliğimizi mutlu etmek için söylediğimiz yalanlar.

o tumblerla cikti ya :D

erkeklere cinsel istegim var ama romantik olarak kadinlardan hoslanan pandimensional othekinim, tercih ettigim pronounlar er, or, zo geyigi iste

su anda kimlik siyaseti yukseliste dunyada, insanalr ne kadar aykiri oldugunu ve ozel oldugunu vurgulayabilmek icin abidik gubidik terimler uretiyor, presentation hele direk toplumun kurgusudur. insanlar ozunde bu kadar kompleks degil, hep toplumsal patoloji bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben desem 'ooo pis seksist , lgbt haklarına bıdı bıdı!!!' yaparlar , laurelin net pat pat dökmüş Allahtan ortaya.

Babacım kimse kimsenin cinsel düşüncelerine duygularına tercihlerine karışmıyor , şöyle göze soka soka saçmalanınca gıcık oluyorum. Caitlyn Jenner en büyük örnek mesela , lan anladık kadın hissediyosun kadın oldun ama bu kadar dünya çapında olay olup woman of the year olacak kadar büyük bir durum yok ki ortada? Kimse sana 'KADIN OLAMAZSIN SEN ERKEKSİN ERKEK KALACAKSIN TAMAM MI!!!' ' EĞER KADIN OLURSAN ZİNDANLARDA ÇÜRÜRSÜN!!!' falan tarzı geyiğe girmedi ki? Olmak istedin oldun , kimse taşlayarak öldürmedi seni? Bu duyguları olan arap ülkelerinde ki kişiler napsın? Onlara asıl yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

lgbt hakalri degil olay, insana "insan" olmasi yeterli saygi duymak icin ancak dinler sagolsun insanlar mala baglamis oldugu icin bunu bile istemeyi cok goruyoruz, once inanc hakki, cocuk haklari, kadin haklari, irksal ayrima karsilik vs vs diyip son geldigimiz yer lgbt haklari

lgbt haklarini sonuna kadar svaunurum ama kimlik siyaseti yapanada kizarim ne olursa olsun. "kadin" kimligini once cikarip kekolari kaziklayan anitaya ne kadar kiziyorsam caitlyn jennerada o kadar kiziyorum. evrensel degerleri tartismamamiz lazim, kimse kendi kontrolunde olmadigi seyler icin dislanmamali, haklari gasp edilmemeli toplumda ama bu seyler uzerinden primde yapmamali

caitlyn jenner komuniteye zerre faydasi olmus bir insan degil gecen sene icinde, o odulleri filan tipik kardashian kadini iste. butun sureci pazarlama amaci ile kullaniyor. komik olan muhafazakar zirvaliklari hedef kitlesini cekemedi televizyona, muhafazakarlar icinde hicbirsey ifade etmediginden ratingleri cakildi sdaffsad
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de konuyla ilgili olarak.

Durum değişik . Eğer kız arkadaşı çocuktan gizli gizli başka kızlarla öpüşürse bu olmaz bence , neden çocuk dahil değil konuya o o zaman başka ilişki demek anlamında geliyor.

Yok çocuğun haberi varsa o zaman 2 durum var , ya yine olmaz der çocuk hoşuna gitmiyorsa , hoşuna gidiyorsa vuhuuu beleş canlı lezbiyen sahne falan der o da keyfine bakar (buraya dalgasına bakar diyecektim fazla sexual innuendodan ölmeyelim dedim)

Benim açıkçası beynim iki türlüsüde olmaz niye eşim benden başkasıyla öpüşsün bunun kadını erkeği mi var bi tek ben olmalıyım diyor. Libido 'lan bırak laga lugayı sahneye gel' diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

copry said:
Bir kadinla opusmek degil sevisse bile kadin lezbiyen veya biseksuel olmaz. Eger bunu yapmak hosuna gitmisse ve surekli yapiyorsa ancak o zaman sexuel tercihini yalmis demektir.

Bütün memeliler gibi insanlar da biseksüeldir, cinsel eğilimler toplum baskısının oluşturduğu suni kavramlardır desen tamam, ama iki kadın öbüşüp sevişirse nasıl lez olmuyorlar? Olmadı register etmedi bende. Bi defadan bişi olmaz kafası mı?

Dogru tercihi yapabilmek icin neyin ne oldugunu bilmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu ıspanak mı 'denemeden sevmediğini nerden biliyosun' geyiği olsun. Eğer bir merakın varsa hazırda denersin , hoşuna gider/gitmez. İlla denemen gerekmiyor ama sevmediğini bilmek için , şart bir durum değil. Duygularla alakalı bence , kadınla sevişmek ve erkekle sevişmek hakkında ki düşüncelerine göre net bir şekilde kendi kendine kavrayabilen insanlarda var. Tam emin olmayanları anlıyorum ama erkek erkeğe kadın kadına gram duygu beslemiyor hiç arzulamıyorsa bunu 'du bi dene belki sevicen' kıvamına kadar zorlamaya lüzum yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...