Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaya altgeçidi... (umarım önceden atılmamıştır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
görmüştüm.
anlamlı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
Beşiktaşta da ole tam4 tane yayyana tabela var ama insanlar hala tabelalaarın karşısında karşıdan karşıya geçmek için bekliyorlar..Amma karşı kullandım yaf:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
bende ilk gördüğümde çok gülmüştüm...:lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
gerçektende alt geçidi kullaniyo ne yapsin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
adam napsın arkadas alt gecit yaptılar buraya 3 tane aynı yol üzerine tuvalletten baska bi b.ka yaramıyor :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
abi o adam bitki kadar akılsız dicem, fotosentezle yaşayamayacak kadar kumaşa sarmış kendini...
Dumb as a rock en iyi tabir olur sanırım.

Yurdum insanı doğuştan arızalı[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte!

BaRBaRiaN [DeV]
  • Yeni Oluştur...