Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 daha level 43 seviyesindeyim conunt çıkarıcam diye kasıyorum. birde autocombat çok salak ai çok salak çok daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 p2w oyuna ne kasmışınız arkadaş arada can sıkıntısına girilecek oyun fazlası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 oyun fena değil lvl 34 oldum bende ama bir süre sonra zorlamaya başlıyor item filan toplaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Oyunun leaderboardlarında kendi kurduğun guildin ismini görmenin verdiği haz, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Oyun pay2 win dünya para harcamışsın tatmin olmuşdursun umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Abi adam eğleniyor mu eğleniyor istediği kadar pay2win olsun niye bukadar uzattınız ki ? Millet yıllardır eğlendiği wow a para vermiyor mu veriyor. Adamda bu oyunda eğlenmiş baya anlaşılan parayı basıyor gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 jelly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Batuhan arkadaşımız geçmişinde bir kaç p2w oyun oynayıp epey ezilmiş kendine böyle bir refleks geliştirmiş,biraz anlayış gösterin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yahu amelemisiniz nesiniz, oyun p2w zaten siz neyini savunuyosunuz, istediği kadar para harcasın ben adamın zevkine karışmıyorumki,p2w oyunlara verilen paraları eleştriyorum. Ezik muhabbeti ne alaka ben daha iyi oynadığımı mı idda ettim.P2w oyunlar için zaten kendimi yormam kasmam. Sen herhalde yetemediğin için parayı basıp milleti ezip zevk alıyosun anlaşılan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar