Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macun yuttum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 28 Ocak 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
bişicik olmaz ben çoğu zaman bilerek yutarım zaten gün boyu nefesim miss gibi oluor.

Belirtiyim yalniz. macunlar kanserojen madde ile dolu. profesorler televizyona cikip ozellikle vurguladi. bkz:atv sabah haberleri. saat 7.50 - 8.20.

adam dediki cok tehlikeli boyle seyler yapmak. cesitli hastaliklara neden olabiliyor.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
Afiyet olsun abicim ilk wc deneyimin biraz hızlı olur başka birşey olmaz sanıyorum :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
Kazayla cam macunu yutmak nasıl bir fantezidir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 28 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
diş macunu yutmak zarar vermez zaten veren diş macunuda piyasaya sürülemez:D
ama içindeki maddeler yüzünden mide bulantısı yapar acaip
ayrıca bolca yutarsan kusma yapar çok rahat
okuldan kaytarmak için sabahliyin bol miktarda macun yutup (3 4 diş fırçasına sürücek miktar) kusarsanız süperdir:P benim işim olmadı pek denemedim ama oluyor

Traş köpüğüde aynı şekilde yüze sürülen birşey olduğu için yutulması çok zararlı diildir
ama yutmamak lazım

BALOONCUUUU SEN SUS ehuehu :D şaka şaka devam et tam gaz[signature][hline]Sen Demin Kralım Mı Dedin?
Demek Ki Değilmişsin...
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 28 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
OLUCEKSIN HAYIIIIRR!!!

ewet yakindir ölümün...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Yok abi traş köpüğünü yemiş macum yazıyor ama..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

• Yeni Oluştur...