Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Xharloan, 28 Ocak 2005 18:56 tarihinde demiş ki: bişicik olmaz ben çoğu zaman bilerek yutarım zaten gün boyu nefesim miss gibi oluor. Belirtiyim yalniz. macunlar kanserojen madde ile dolu. profesorler televizyona cikip ozellikle vurguladi. bkz:atv sabah haberleri. saat 7.50 - 8.20. adam dediki cok tehlikeli boyle seyler yapmak. cesitli hastaliklara neden olabiliyor.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
The_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Adam harbi öldü galiba beyler baksnıza cevap yamıyor ühü ühü :([signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!!
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Afiyet olsun abicim ilk wc deneyimin biraz hızlı olur başka birşey olmaz sanıyorum :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biz eskiden ipana diş macunlarını (ufakken tabii) sıkar sıkar yerdik[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 geçmiş olsun ne diyim:D gülünmezki buna da be lol [signature][hline]beş hececiler H.B.E
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Medic Medic[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kazayla macun yutmak hmm :-p nasıl becerdin acaba..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138)
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bisey olmaz ben uyku sersemı olarak cok yuttum ehuhe :lol:[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ohh için temizlenmiştir:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende mesir macunu yuttun sandım[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kazayla cam macunu yutmak nasıl bir fantezidir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 topicte kazayla olduğu yazmıyoki.ne biliim denemek için macun yuttum falan dicek sandım ben, sonuç ne oldu acaba diye girdim topice :P
Hollwander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Chemical, 28 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: diş macunu yutmak zarar vermez zaten veren diş macunuda piyasaya sürülemez:D ama içindeki maddeler yüzünden mide bulantısı yapar acaip ayrıca bolca yutarsan kusma yapar çok rahat okuldan kaytarmak için sabahliyin bol miktarda macun yutup (3 4 diş fırçasına sürücek miktar) kusarsanız süperdir:P benim işim olmadı pek denemedim ama oluyor Traş köpüğüde aynı şekilde yüze sürülen birşey olduğu için yutulması çok zararlı diildir ama yutmamak lazım BALOONCUUUU SEN SUS ehuehu :D şaka şaka devam et tam gaz[signature][hline]Sen Demin Kralım Mı Dedin? Demek Ki Değilmişsin...
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Chiptech, 28 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: OLUCEKSIN HAYIIIIRR!!! ewet yakindir ölümün...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Baloncu diyene bakar mısın ? :) Ben tavla zarı yuutum bi b.k olmadı :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 köpük olmadığı için zarar vereceğini sanmam lipid bazlı bi içeriği vardır traş köpüğünün.. organik bile olabilir[signature][hline]
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sensden hala ses yok demekki gitmiş. El Saleeeee ve el salee[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Bendeniz
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yok abi traş köpüğünü yemiş macum yazıyor ama..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
yetro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 rondo bisküvilerin arasına diş macunu sukıp arkadaşıma verirdim çocuk her verdiimde kusuodu :D
Bathory_Hanzo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 euheuhueh:D[signature][hline]Parçalarımm!!!
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende küçükken balon yutmuştum ama inikti(şişiğini nasıl yutarım allh bilir)[signature][hline]RiDeRs On ThE StOrM YeAh YeAh YeAh ThErE İs A kİlLeR On ThE RoAd
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2 saat boyunca midem bulandı :) Şuan bişey yok ama içimde kötü bi his var kıllanıyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar