Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya azönce dişlerimi fırçalarken ağzımdaki bütün macunu yuttum kazayla :) Bişey olurmu off kusuyodum böee iğrençmiş böyle kaygan kaygan[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bişicik olmaz ben çoğu zaman bilerek yutarım zaten gün boyu nefesim miss gibi oluor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 macunu ağzına mı sıkıyorsun sen dişlerini fırçalamak için? o_O olmaz bişiy.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar azönce bişey farkettim yuttuğum şey diş macunu değil ARKO TRAŞ KREMİYMİŞ offffffffffffffffffffff[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öeh, eheh. ölüceksin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 *!aradan zaman geçer* you are dead. (ekranın tam ortasındaaaa)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oha nasıl?? diş fırçasına traş köpüğümü sürüyosun??[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sensible'ı nasıl bilirdiniz ?[signature][hline]Fire in the Darkness...
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 diş macunu yerine traş köpüğüyle fırçalardı dişlerini. iyi insandı onun dışında.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ocak 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben yerdim onu küçükken tadı güzeldi...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yaa babam traş kremiyle macunu yanyana koyuyo ama biliyodum bigün böyle olacağını karışmış off :D Bende neden ağzım yanmıyo diyorum. Büyük ihtimal yutma sebebi de bu, kaydı heralde. Düşündükçe midem bulanııo lan[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 diş macunu yutmak zarar vermez zaten veren diş macunuda piyasaya sürülemez:D ama içindeki maddeler yüzünden mide bulantısı yapar acaip ayrıca bolca yutarsan kusma yapar çok rahat okuldan kaytarmak için sabahliyin bol miktarda macun yutup (3 4 diş fırçasına sürücek miktar) kusarsanız süperdir:P benim işim olmadı pek denemedim ama oluyor Traş köpüğüde aynı şekilde yüze sürülen birşey olduğu için yutulması çok zararlı diildir ama yutmamak lazım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 şaka maka kötü be :) bi kusmayı dene istersen, barnak filan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ayrıca sizin diş macunu sprey tüplerindemi? yoksa traş köpünü siz sıkmalık kaplardamı alıyosunuz[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benim diş macunu yangın tüpüne basınçlı chemical.[signature][hline]playingarena i love this game!
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya bol bol su iç bence.kusmak fln öiğ.midem kalktı okuyunca[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hic birsey olmaz meraklanma, cok basarilisin orasi ayri. :)[signature][hline]taze bitti.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 19:08 tarihinde demiş ki: benim diş macunu yangın tüpüne basınçlı chemical. bende istiyorum onlardan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Numb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 su içtim vardı bir arada.. sanırım bu başlıkta 2005 in seçilmiş başlıkları arasında yer alır.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 traş köpüğünün tadı diş macunununkinemi benziyo?[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Valla diş macunun tadı güzeldir :) yerim arada bi ehehe[signature][hline]...Techno Cocaine...
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Chemical, 28 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: diş macunu yutmak zarar vermez zaten veren diş macunuda ... bidi bidi bidi muhteviyatınıda yazsaydın bari çok detaysız bir açıklama olmuş yakışmıyor sana chem yani neden zararlıdır veya degildir içinde hangi maddeler vardır. hangisi zararlıdır gibi benim balonlarım vardı onları kimler aldı gerisini hatırlayan var mı bu şarkının ? imza yapıcamda :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. [Bu mesaj Popeye tarafından 28 Ocak 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Sensible, 28 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki: arkadaşlar azönce bişey farkettim yuttuğum şey diş macunu değil ARKO TRAŞ KREMİYMİŞ offffffffffffffffffffff ilginç[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar