yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Avrupa'ya döküman göndermem lazım yüksek lisans başvuruları için. Her zamanki gibi son dakkacıyım >.> kabaca 15 gün içerisinde ellerine geçmesi gerekiyor (bi tanesi de 6 ocak'a istiyor ama ona online başvurabiliyoruz galiba anlamadım) En efektifi nedir bu işin, tecrübeyle sabit bilgilerinize açım. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 aramex ama pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 4-5 günde bile geçiren var. 100 dalır shipping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 turkcell'de calisan birini bul, dhl ile anlasmalari var. 18 dolarese bi gunde gondermistim belgeleri avrupa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 DHL ile gönderebilirsin, ertesi gün gidiyor Avrupa. 9 EUR falan yazıyor bendeki tarifede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ptt hızlı kargo 2-3 yıl önce 20 tl'ye anahtar bi kere de dediğin gibi belge göndertmiştim ertesi gün ulaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ertesi gün ha, e iyiymiş. Izmirden gondersem istanbula gore farkeder mi acaba gün sayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kiymetli evrak, hizli kargo daha pahalli olmasi lazim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dökümansa çok tutmaz, dhl / envelope ile ertesi sabah ellerinde olur. başın da ağrımaz. kayboldusu, ulaşmadısı olmaz. şuradan üye olmadan gönderebilir yada hesaplatabilirsin; https://www.mydhl.dhl.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Evet DHL ile Ist - Stuttgart arasını 1 günde göndermişliğim var. Bayaa iyiydi ertesi günü servisi ama biraz tuzluydu. Ben 30 euro gibi bir şey hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abi bunlar önemli evraklar ise bence ups yada DHL kullanman. PTT'yi bence hiç düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 teşekkürler arkadaşlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 valla okula kabul belgemi göndertmiştim ptt hızlı kargoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 PTT'nin takip edilen versiyonu ile gönderirsen birşey olmaz, çok da farkı yok DHL - UPS'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar