Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yani aslında sahip oldukları cinsel kimliğin toplumdaki tezahürü rahatsız ediyor onları. kullanılan isim bahane. tavsiyem cinsel kimliğin yaşamda sahiplenilebilecek en önemli özellik olduğu takıntısından kurtulmaları. var bunu başarabilen bir sürü bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Beyefendi ve hanımefendi hoşuma gidiyor benim valla. Bayan güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 demokrat partinin adını söyleyemeyen köylü kırat kırat diye diye "kır at" olarak kaldı partinin adı hanımefendiyi nasıl söyleyebilir aynı insan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 adam pazarlık payına yeni bir anlam katmış. 3.800 isteyip 2.600 e tamma demek. cizız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 evet abi en güzeli hanım. hayır bide hanım diyince ben nerden senin hanın oluyorum diye tepki verecekler diye korkuyorum. olursa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 evin değeri 1-1.5 lira arasıdna olunca ne koparsak kardr a dönüyo iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Esh said: demokrat partinin adını söyleyemeyen köylü kırat kırat diye diye "kır at" olarak kaldı partinin adı avrat da atli avr dan mi gelmis o zaman abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar