Lucretius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar birkaç hl serverına girmeye çalıştıgımda VAC [Valve Anti Cheat] programı istediğini soruyor yanlız bu vac bir exe şeklindemi yoksa options ayarlarındanmı açılıyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]Ultima-Strike.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 VAC destekli bir servera girerken "security module" adlı bir şey yollanır sana server tarafından. İşte bu VAC denen şey, Cheating Death gibi ayrı bir program değil.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tşk ederim anladım yani servera girerken cheating death açmıcaz cunku server'a giremiyoruz :)[signature][hline]Ultima-Strike.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Steam ile Mix CS serverına girerken C-D istedi sırf mix için kurdum açtım. Onun dışında açmıyorum C-D, zaten avrupa serverlarında genelde VAC kullanılıyor, servera girerken kendisi otomatik olarak kuruyor ve çalıştırıyor. Ayrıca her servera girerken security module'u yüklüyor, ve C-D ile çalışırken sorun veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar