Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 öldü yalnız ben söyliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 karıştırmışım konuyu di gene çok haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q_qDZa9jeT0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: ama bu "zeki çocuk Baran(ezik k*rt), 35 kilo beyin" şeklindeki çok ince, buram buram kalite kokan(kokusu da ağırmış) göndermeleri yapmadan insan biraz düşünür, bi araştırır değil mi? Kürtlük ve Baran ismi arasında nasıl bir bağlantı kurdun? Baran esprisi, zekasına vurgu yapılan bir çocuğun yer aldığı reklam filminden geliyordu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Baran kürt ismi, ordaki "bizi böyle asimile edemezler" muhabbetini de gördün sanırım(çok inceydi ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 E said: Abi modsun diye tepeden tepeden konusma. Sonra elestirdiginiz seylerin aynisi oluyorsunuz tepeden değil ya. içine dayı oturmuş, öğüt veresi, yol gösteresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 andımızı kutsalı saymayanlara karşı tepki dolu, üslubu ve düşünce dünyası da yetersiz olunca sonu böyle bir çirkinlik abidesi oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: Baran kürt ismi, ordaki "bizi böyle asimile edemezler" muhabbetini de gördün sanırım(çok inceydi ama) O kadar inceymiski senden baska kimse farketmemis anlasilan. Baran reklamdaki Baran gencler. Bir donem hemen herkesin birilerine "cok zekisin supersin" gondermesi yaparken kullandigi Baran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 "Hepiniz kucuk birer Baran'diniz tabi. Andinizi ogrendiginiz an sacma gelmisti, olamaz, bizi boyle asimile edemezler demistiniz." reklam kürt sorunuyla mı alakalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: andımızı kutsalı saymayanlara karşı tepki dolu, üslubu ve düşünce dünyası da yetersiz olunca sonu böyle bir çirkinlik abidesi oluyor işte Nasi bi dunyada yasiyosun sen ya? Hani neye karsi ciktigimi bile anlamadan oturup giydirmis de giydirmissin, ustune hincini alamamis, laf soylemek icin bahane arayan esnafla birlik olmussun, yine sakinlesmemissin. Haliyle su konuda cirkin bisey varsa sensin, baskasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 k*rt lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 laf söylemek için bahane arayan esnaf benim arkadaşlar. ince gelenler görmeyenler olabilir. kvjnbsfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: "Hepiniz kucuk birer Baran'diniz tabi. Andinizi ogrendiginiz an sacma gelmisti, olamaz, bizi boyle asimile edemezler demistiniz." reklam kürt sorunuyla mı alakalıydı? Sikayet ettiginiz set Turk olmak degil mi? Yoksa dogruyum caliskanim kismi mi travma yaratti sizde o gencecik yasta? Forumdaki genel tavrina bakinca daha olasi gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ben asıl travmayı marşta türküm değil fransızım deseydik de t*rk olacaktık, onu anlayınca yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hollwanderrr said: k*rt lütfen Sunun suresiz ban sebebi oldugunu yazayim da ulu orta, sonra neden atildi, karsi cikti da mi atildi diye yaygara koparmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 evet evet "xeske asimile olmasak" muhabbetinin üstüne beni banlayarak k*rt düşmanı olmadığını göster onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Super fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 andımızı ilkokulda ben okuturdum 4. 5. sınıfta 3 te 4 te falan da anlamıştım metni hiç garip gelmiyordu haftanın her günü sabah derse başlamadan okurduk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 yasam kısmı garipti biraz küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 aquila said: Di gene haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 imamizer said: Di haklı. Andımız bana saçma geliyordu demek komik gerçekten. O dönem içerisinde bırak bebeyi şebeyi aşırı sol ve kürtçüler dışında bu düşünceyi benimseyen yoktu. Toplum mühendisliği böyle birşey abi. Bayram yasaklarsin, anıta çelenk koymayı yasaklarsin, milli değerleri ince ince yavaş yavaş basitlestirirsin , içini boşaltırsin sonra 30 kusur yaşındaki adam bile ilkokulda o bilinçte olduğunu ve saçma buldugunu söyler. Ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum demek gibi birşey bu. Ha bide şu andan kaldırması tamamen açılım gereği malum kesimin talebiyle yapıldı. Onun dışında kimsenin rahatsız olduğu falan yoktu. İçeriği zaten vatan, millet sevgisi, çalışmak etmek. SDKFH. nabtın imam ya? bu kadar kesin nasıl konuşuyorsunuz abi böyle benim aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 andımız 1950'ler maksimum 60'lar kafası. O dönemlerde okunması normal karşılanabilir de 21. yz için ayıp bir şey. Yobazların kaldırmış olası bu gerçeği değiştirmiyor, gelecekte biri de şu ezan seslerini susturursa eğer rahata ereceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 di haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Ne kısması artik sahile cami yapiyorlar denizin ortasında duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar