Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atatürk ölmedi yüregimde yasıyor

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

hollwanderrr said:

ama bu "zeki çocuk Baran(ezik k*rt), 35 kilo beyin" şeklindeki çok ince, buram buram kalite kokan(kokusu da ağırmış) göndermeleri yapmadan insan biraz düşünür, bi araştırır değil mi?

Kürtlük ve Baran ismi arasında nasıl bir bağlantı kurdun? Baran esprisi, zekasına vurgu yapılan bir çocuğun yer aldığı reklam filminden geliyordu bildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

Baran kürt ismi, ordaki "bizi böyle asimile edemezler" muhabbetini de gördün sanırım(çok inceydi ama)

O kadar inceymiski senden baska kimse farketmemis anlasilan.

Baran reklamdaki Baran gencler. Bir donem hemen herkesin birilerine "cok zekisin supersin" gondermesi yaparken kullandigi Baran.
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

andımızı kutsalı saymayanlara karşı tepki dolu, üslubu ve düşünce dünyası da yetersiz olunca sonu böyle bir çirkinlik abidesi oluyor işte

Nasi bi dunyada yasiyosun sen ya? Hani neye karsi ciktigimi bile anlamadan oturup giydirmis de giydirmissin, ustune hincini alamamis, laf soylemek icin bahane arayan esnafla birlik olmussun, yine sakinlesmemissin. Haliyle su konuda cirkin bisey varsa sensin, baskasi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

"Hepiniz kucuk birer Baran'diniz tabi. Andinizi ogrendiginiz an sacma gelmisti, olamaz, bizi boyle asimile edemezler demistiniz."
reklam kürt sorunuyla mı alakalıydı?

Sikayet ettiginiz set Turk olmak degil mi? Yoksa dogruyum caliskanim kismi mi travma yaratti sizde o gencecik yasta? Forumdaki genel tavrina bakinca daha olasi gibi gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Di haklı. Andımız bana saçma geliyordu demek komik gerçekten. O dönem içerisinde bırak bebeyi şebeyi aşırı sol ve kürtçüler dışında bu düşünceyi benimseyen yoktu.

Toplum mühendisliği böyle birşey abi. Bayram yasaklarsin, anıta çelenk koymayı yasaklarsin, milli değerleri ince ince yavaş yavaş basitlestirirsin , içini boşaltırsin sonra 30 kusur yaşındaki adam bile ilkokulda o bilinçte olduğunu ve saçma buldugunu söyler. Ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum demek gibi birşey bu.

Ha bide şu andan kaldırması tamamen açılım gereği malum kesimin talebiyle yapıldı. Onun dışında kimsenin rahatsız olduğu falan yoktu. İçeriği zaten vatan, millet sevgisi, çalışmak etmek.

SDKFH. nabtın imam ya? bu kadar kesin nasıl konuşuyorsunuz abi böyle benim aklım almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...