Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serkan beyin müthiş üslubu

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

https://www.xing.com/communities/posts/ikea-doekme-demir-tava-1004871365

abi adam çok tatlı. demir döküm tava alsam mı diye düşünürken denk geldim, VE SERKAN BEY BANA TAVA ALDIRTTI SABAHIN 7 BUÇUĞUNDA. ama evde fırınım yok. seasoning olmazsa olmaz mıdır? kimsede fırın yok lan etrafta. MEDIUM RARE ET PİŞİRMEYİ ÖĞRETİN BANA
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

abi yok etin seasoning olayından bahsetmiyorum. adam şey demiş mesela, tavayı yağlayıp 150 derecede 1 saat falan fırınlamış. tavanın seasoning olayı benim dediğim. o olay çok kilit bişey mi?

çok kilit bişi değil, zaten orta segment alacağın tavalar seasoning yapılıp sana geliyor,
giriş - orta seviyesi için hecha'lara bakabilirsin. F/P ürünleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

bilemedim. my bad. ayrıca inanılmaz mantıklı geldi şu an söylediğin : DD
said:
evin fırını ile uğraşmayın verin bi lahmancunun fırınına

edit: bide sipariş verdim çoktan ya.
şöyle http://www.lavashops.com/lava-bombeli-yuvarlak-dokum-demir-izgara-kizartma-tavasi-cap/ bişey aldım. böyle yeni yeni mutfağa girişiyorum, ve inanılmaz zevkli abi. adeta bir mmo gibi yaklaşıyorum olaya; experience, recipes to collect, inventory'deki itemler -aka tava, baharat, sos etc.-, talentler falan birsürü.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver sen kolektifi, hevesin baltalanmasın. Mutfağın kalitesi aldığın ürünün kalitesiyle doğru orantılı evet ama hevesinin karesiyle artış hızı artan eğri çizer (bunları hep davutoğlunun siyaset matematiğinden öğrendim) Tavanı eline alınca mutluysan problem yok. Afiyet olsun

En güzel tarifler için teledünya üst pakette 24kitchen var, aç yirmidört saat izle inovatif yemekler de yaparsın ananaslı deniz börülcesi falan tadında sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...