TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 https://www.xing.com/communities/posts/ikea-doekme-demir-tava-1004871365 abi adam çok tatlı. demir döküm tava alsam mı diye düşünürken denk geldim, VE SERKAN BEY BANA TAVA ALDIRTTI SABAHIN 7 BUÇUĞUNDA. ama evde fırınım yok. seasoning olmazsa olmaz mıdır? kimsede fırın yok lan etrafta. MEDIUM RARE ET PİŞİRMEYİ ÖĞRETİN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 15 tl'ye dökme tava olmaz. kafana göre kullan sen onu, gerek yok seasoninge fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi adam 2008'de yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 DOLAR 1.2 LİRAYMIŞ LAN 2008'DE. ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 seasoning isin puf noktasidir.. mad rare icin ise..dokme tavada her 2 tarafi 3 er dakika muhurlemen yeterli..ateste kizmis olacak tava bu arada sure ocaga koyup isitmaya basladiginda degil kizdirilmis tavaya et degdiginde baslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 seasoning bildigin baharatlandirma ya 1 tutam tuz az karabiber.. sevmiyorsan bol kekik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi yok etin seasoning olayından bahsetmiyorum. adam şey demiş mesela, tavayı yağlayıp 150 derecede 1 saat falan fırınlamış. tavanın seasoning olayı benim dediğim. o olay çok kilit bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 seasoning o değil. seasoning griddle diye arat google da. seasoning için evin fırını ile uğraşmayın verin bi lahmancunun fırınına, üçbeş kağıt atın adama, 2 saat kalsın taş fırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 TheRiverBelow said: abi yok etin seasoning olayından bahsetmiyorum. adam şey demiş mesela, tavayı yağlayıp 150 derecede 1 saat falan fırınlamış. tavanın seasoning olayı benim dediğim. o olay çok kilit bişey mi? çok kilit bişi değil, zaten orta segment alacağın tavalar seasoning yapılıp sana geliyor, giriş - orta seviyesi için hecha'lara bakabilirsin. F/P ürünleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bilemedim. my bad. ayrıca inanılmaz mantıklı geldi şu an söylediğin : DD said: evin fırını ile uğraşmayın verin bi lahmancunun fırınına edit: bide sipariş verdim çoktan ya. şöyle http://www.lavashops.com/lava-bombeli-yuvarlak-dokum-demir-izgara-kizartma-tavasi-cap/ bişey aldım. böyle yeni yeni mutfağa girişiyorum, ve inanılmaz zevkli abi. adeta bir mmo gibi yaklaşıyorum olaya; experience, recipes to collect, inventory'deki itemler -aka tava, baharat, sos etc.-, talentler falan birsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 tititi..ben de diyorum sabah sabah 1 tutam tuz icin ne kafa yordular ..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bu arada bekarsaniz crit roll da bonusu var bu islerin..hayirli isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 serkan bey kullanıcı taklidini çok kötü yapan bir reklamcı, tavaya ve serkan beye edeceğin küfürleri duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ben masum bir insanım. serkan beye inanmak istiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Boşver sen kolektifi, hevesin baltalanmasın. Mutfağın kalitesi aldığın ürünün kalitesiyle doğru orantılı evet ama hevesinin karesiyle artış hızı artan eğri çizer (bunları hep davutoğlunun siyaset matematiğinden öğrendim) Tavanı eline alınca mutluysan problem yok. Afiyet olsun En güzel tarifler için teledünya üst pakette 24kitchen var, aç yirmidört saat izle inovatif yemekler de yaparsın ananaslı deniz börülcesi falan tadında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 TheRiverBelow said: DOLAR 1.2 LİRAYMIŞ LAN 2008'DE. ÖF 2013 temmuzda da 1,8 di.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Et pişirme deneyiminin spektaküler olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 üstüme alındım ha dedim kime ne zararım oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar