Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bu ve benzeri örneklerinin teknik bir adı var mıdır? İstanbul da güzel örneklerini* bulabileceğimiz yerler nerelerde olabilir? bir bilen? internette blueprint/paper diye aratınca birşeyler bulunuyor ama böyle mat birşey üstünde, üzerinde kesip biçebileceğiniz şekliyle aramak için teknik adını bulamadım. işlev olarak, üzerinde öyle aman aman birşey kesmeyeceğim, yani ince birşeyden de olabilir mesela. * güzel örnekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 kesim matı. art shoplarda olur. kadıköyde nezih in karşı çaprazındakinde vardır misal. nezihte de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 cutting mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 organiktir yani bunlar, falçatayla kaat kesersin üstünde rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 anka sanat diye biryerde buldum şimdi kadıköy deyince. ama buralarda kırtasiye usulü oluyor, yani işleve yönelik, kaba şeyler. nasıl anlatsam, hani yurtdışında designers shop lar oluyor. orada envai çeşitleri vardı bunların. bir sürü, kimsenin almayacağı şeyleri biraraya toplanayan dükkanlar.o tarz ( maalesef hipster ) yerler karaköy ve beyoğluna dağılmış gibi birşey sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 aşırı gereksiz bişi, gereksiz de pahalı. bunun yerine mukavva karton al 2 kat tamamdır. ya da duralit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 abi bana aşırı gereksiz ve aşırı pahalı olanı lazım. evde masanın üzerine koyacağım mutluluk yayması için. HUZRHUZR diye ses gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 cidden o havayı veriyo yalnız. eve gelen kız olunca "iç mimarım maaşımı dolarla alıyorum" diye senin yerine konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 şunun üzerine eşyaları simetrik bir biçimde dizmek gibisi yok. kalemi, kitabı, silgiyi, legoyu. ıslandım bak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben masama koysam 'ozalitci ciragi eve is mi getirdin ehehhe' dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 tam shekil yanina t cetveli ..shekil falcata..cesit cesit renk renk kursun kalemler taze acilmis kursun kalemi kokusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 anlıyorum ki aranızda hiç hipster yokmuş. black-ice belki dedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 at gibi cutting mat yaziyo uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 iste hipster icin cutting mat diye isim mi olur mantigi..oysa soyle ayar bir ismi olsa bilmem ne hadronlastiricisi olceklendirici ..proje bicimlestirici hesaplama ultra araci filan olsa daha hips olurdu diymi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 aradığım buymuş fotoğrafını çekerken farketmemişim amk. bunu mu dememi istiyorsun akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 doğru bildin dostum hipsterım, okurken en çok ihtiyacım olan şeydi bu ama hiç gidip almadım. o yüzden yardımcı olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben almıştım 1. sınıfta 50*70 boyutunda olandan eşşek gibi para vermiştim, sonra aldığıma pişman oldum 1. sınıf bitmeden birine verdim. çantada boşuna ağırlık yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar