Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Lan Party: İstanbul. 28 Ocak - 29 Ocak 2005.

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Evet. 100 Sayfa olayın insanları yoracağını, yeni katılacak varsa bütün yazıyı okumak zorunda kalmasın diye.
Olay şu. Triple anlaşılmaya çalışıldı, olmadı.
Şimdi olay şöyle.
28 Ocak Cuma gününü (yarın değil öbürgün olanı) 29 Ocak Cumartesi gününe bağlayan gece, 20.00 ile 08.00 (evet gece) Lan Party olayını Adeks Internet Kafe ile konuştum, anlaştım.
En az 60, en fazla 80 kişi olacağız. Adam başı fix fiyat da 12ytl. Bu fiyata 12 saat bilgisayar, 1 soğuk sandviç, 1 kola, 1 nescafé dahildir. Adeks Internet Kafe beşiktaşın göbeğindedir, yol tarifini ayrıntılı olarak yapmayı düşünüyorum. Party ADEKS1 de yapılacaktır.
Volfi'nin organize ettiği Lan Party (Tripde aynı günde olması beklenen)'ye katılacak olan liste aynen devam etmekte. Yeni katılmak isteyenler bana lütfen ÖZEL MESAJ atsınlar. O listede olup da "Katılamayacağım. Beşiktaş olmaz." diyenler de ÖZEL MESAJ atsınlar. Bu başlık altında "Ben geleceğim" "beni listeden çıkarın." gibi mesajlar görmek istemiyorum.
katılımcılara kurallar şunlar:
Gürültü biraz olabilir ama asla küfürlü bağırılmayacak.
Geceleyin çıkış olmayacak. 00.00- 05.00 arası çıkışlar yasaktır. Hangi saatte çıkarsanız çıkın 12ytl vereceksiniz.
Dipnot: Eğer 60 kişiye ulaşamazsak, 720ytlyi gelen kişi sayısına bölüp adam başı fiyat belirleme olabilir, herkes yanında 20 ytl lütfen getirsin.

Kafe 40'ar bilgisayarlık 2 kattan oluştuğundan, grubu 2 ye bölüp katlara yerleştiririz. Bazı makinelerde sorun olabilir ama zaten kafede 80'den fazla bilg var. Garanti olsun diye maksimum sayı 80.

LÜTFEN LİSTEDE ADI OLANLAR DAHİL GELİP GELMEDİKLERİNİ SÖYLESİNLER. DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLASINLAR YANİ
Şu anki liste şöyledir.
Liste isim sırasına göre. Kendinize bakın, yoksanız ekletin.
_Tora_
Abus
arcane
Ardeth
axedice
BabacumMostors
Bathory
Berk
Bishop
BiTcH_oFBaT
Borbag
Chiptech
CrayTotem
Cuce
Deli_Haci
Dralnu
Duke_Guybrush
Dynamick
Gilean
Gimli
Head
hill
Jaan
jankis
karpuz
MADBOY
Mantar136
Mathias
maxigenous
mexinth
-Mix-
-MrBomb-
Mumu
nameless13
nedanko
Nebuch
othinn
Penthesilea
Phalanx
PUMA
Quivalen-Soth
Saendul
Silmarwen
SilphatosIce_
Silthanas
Sly-One
Spidee
StRencher
sw0d
Theodorus
Truwan
tunch
Viktor
voic3
Xaer_Aloneheart
zaidral
Zerokull

Daha bol kontenjan var. Hadi göreyim sizi patiler!

BİR DAHA UYARIYORUM. LÜTFEN GELECEKSENİZ DE GELMEYECEKSENİZ DE ÖZEL MESAJ ATIN BANA! LÜTFEN BU BAŞLIK ALTINA KESİNLİKLE GELİP GELMEDİĞİNİZ HAKKINDA MESAJ ATMAYIN

Teşekkür ederim.

[Bu mesaj karpuz tarafından 26 Ocak 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yedek vardi baya, onlar da gelir guzel olur.
Ellerine saglik karpuzcan[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

oranın sigarasız ve sigaralı bölümleride ayrı, ayrıca küfürlü konuşanı ve bağıranı nazikçe dışarıya eşlik edebilirler, o yüzden siniriniz varsa gelirken evde bırakın, kimseninde çekeceğini sanmam orda.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne usengec bu Istanbullular ya =) Denizliden gelen adam var abi ehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ahah, ama eski baslikta tarifi vardi[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 26 Ocak 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
Ne usengec bu Istanbullular ya =) Denizliden gelen adam var abi ehe

baban hariç de! baban hariç de![signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ocak 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz sigaraya heryerde izin verilsin[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

euheuhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART a soyledim away su an gelince benim basligi indirip bunu stiki yapcak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 26 Ocak 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
said:
Gimli, 26 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Adekse gelemem büyük ihtimalle arkadaslar

Gimli. Rica ediyorum ya... Şaka mısın abi...

O ne demek ya?

Besiktas'ta sabahlama fikri hos gelmior onu söylüyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Niye? Cidden merak ettiimden soruyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Adeks 1, mef dershanelerinin ordan bir sokak giriyor ya, tansaş'ın arkasında, işte o sokakta solda. Copyland diye bir yer var o bina işte. Zaten koskoca yazıyor 2. ve 3. katta ADEKS diye. Biri kırmızı, biri mavi.
DİKKAT BU AÇIKLAMA ADEKS 1 İDİ!
[signature][hline]En refresh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 26 Ocak 2005 19:29 tarihinde demiş ki:Eğer 60 kişiye ulaşamazsak, 720ytlyi gelen kişi sayısına bölüp adam başı fiyat belirleme olabilir, herkes yanında 20 ytl lütfen getirsin.

Ya içimden bir his 20 kişi falan katılacak diyor. Oyle vbir durumda 36 milyon mu ödüycez?

İçimdeki hisleri tercüme edeyim.. Gelenlerin arasında 17 ve 17 yaş altı çok insan var. Tabii ki buradaki arkadaşların durumunu bilemem ama genel olarak 17 yaş ve altındaki bir insanın ailesinden dışarıda sabahlama izni alması zordur. Genel birşeydir bu, kızmayın alınmayın. Yani eminim gelmek isteyen fakat daha ailesine söylememiş olan vardır. O bakımdan şeyettim..

İnşallah ben haksız çıkarım.[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...