karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet. 100 Sayfa olayın insanları yoracağını, yeni katılacak varsa bütün yazıyı okumak zorunda kalmasın diye. Olay şu. Triple anlaşılmaya çalışıldı, olmadı. Şimdi olay şöyle. 28 Ocak Cuma gününü (yarın değil öbürgün olanı) 29 Ocak Cumartesi gününe bağlayan gece, 20.00 ile 08.00 (evet gece) Lan Party olayını Adeks Internet Kafe ile konuştum, anlaştım. En az 60, en fazla 80 kişi olacağız. Adam başı fix fiyat da 12ytl. Bu fiyata 12 saat bilgisayar, 1 soğuk sandviç, 1 kola, 1 nescafé dahildir. Adeks Internet Kafe beşiktaşın göbeğindedir, yol tarifini ayrıntılı olarak yapmayı düşünüyorum. Party ADEKS1 de yapılacaktır. Volfi'nin organize ettiği Lan Party (Tripde aynı günde olması beklenen)'ye katılacak olan liste aynen devam etmekte. Yeni katılmak isteyenler bana lütfen ÖZEL MESAJ atsınlar. O listede olup da "Katılamayacağım. Beşiktaş olmaz." diyenler de ÖZEL MESAJ atsınlar. Bu başlık altında "Ben geleceğim" "beni listeden çıkarın." gibi mesajlar görmek istemiyorum. katılımcılara kurallar şunlar: Gürültü biraz olabilir ama asla küfürlü bağırılmayacak. Geceleyin çıkış olmayacak. 00.00- 05.00 arası çıkışlar yasaktır. Hangi saatte çıkarsanız çıkın 12ytl vereceksiniz. Dipnot: Eğer 60 kişiye ulaşamazsak, 720ytlyi gelen kişi sayısına bölüp adam başı fiyat belirleme olabilir, herkes yanında 20 ytl lütfen getirsin. Kafe 40'ar bilgisayarlık 2 kattan oluştuğundan, grubu 2 ye bölüp katlara yerleştiririz. Bazı makinelerde sorun olabilir ama zaten kafede 80'den fazla bilg var. Garanti olsun diye maksimum sayı 80. LÜTFEN LİSTEDE ADI OLANLAR DAHİL GELİP GELMEDİKLERİNİ SÖYLESİNLER. DEĞİŞİKLİĞİ ONAYLASINLAR YANİ Şu anki liste şöyledir. Liste isim sırasına göre. Kendinize bakın, yoksanız ekletin. _Tora_ Abus arcane Ardeth axedice BabacumMostors Bathory Berk Bishop BiTcH_oFBaT Borbag Chiptech CrayTotem Cuce Deli_Haci Dralnu Duke_Guybrush Dynamick Gilean Gimli Head hill Jaan jankis karpuz MADBOY Mantar136 Mathias maxigenous mexinth -Mix- -MrBomb- Mumu nameless13 nedanko Nebuch othinn Penthesilea Phalanx PUMA Quivalen-Soth Saendul Silmarwen SilphatosIce_ Silthanas Sly-One Spidee StRencher sw0d Theodorus Truwan tunch Viktor voic3 Xaer_Aloneheart zaidral Zerokull Daha bol kontenjan var. Hadi göreyim sizi patiler! BİR DAHA UYARIYORUM. LÜTFEN GELECEKSENİZ DE GELMEYECEKSENİZ DE ÖZEL MESAJ ATIN BANA! LÜTFEN BU BAŞLIK ALTINA KESİNLİKLE GELİP GELMEDİĞİNİZ HAKKINDA MESAJ ATMAYIN Teşekkür ederim. [Bu mesaj karpuz tarafından 26 Ocak 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yedek vardi baya, onlar da gelir guzel olur. Ellerine saglik karpuzcan[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oranın sigarasız ve sigaralı bölümleride ayrı, ayrıca küfürlü konuşanı ve bağıranı nazikçe dışarıya eşlik edebilirler, o yüzden siniriniz varsa gelirken evde bırakın, kimseninde çekeceğini sanmam orda.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Ellerine saglik karpuzcan +1[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Adekse gelemem büyük ihtimalle arkadaslar[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yuh bi ben yokum :-)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ne usengec bu Istanbullular ya =) Denizliden gelen adam var abi ehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gimli, 26 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Adekse gelemem büyük ihtimalle arkadaslar Gimli. Rica ediyorum ya... Şaka mısın abi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 penth yolu biliyosun dimi =P[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bilmiyorum ahah, ama eski baslikta tarifi vardi[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Ne usengec bu Istanbullular ya =) Denizliden gelen adam var abi ehe baban hariç de! baban hariç de![signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Ocak 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 karpuz sigaraya heryerde izin verilsin[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 euheuhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 karpuz gözlerinden öpüyom :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 BonePART a soyledim away su an gelince benim basligi indirip bunu stiki yapcak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: karpuz, 26 Ocak 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 26 Ocak 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Adekse gelemem büyük ihtimalle arkadaslar Gimli. Rica ediyorum ya... Şaka mısın abi... O ne demek ya? Besiktas'ta sabahlama fikri hos gelmior onu söylüyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Niye? Cidden merak ettiimden soruyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 geliyorum adres verin adamın asabını bozmayın[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * karakedi, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: süfer fikir bu bütünleştirme olayı. ben not alayım ilk fırsatta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ah be işlerde sorun çıktı. Ben sabahında oradan işe gidicem tüh be.. Neyse 3-4 saat gidicem zaten o kadar koymaz..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok gimli; karpuz gelemeyecekseniz özel mesaj atın buraya atmayın demişti de önceden, o yüzden öyle söyledi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: karpuz, 25 Ocak 2005 02:56 tarihinde demiş ki: Adeks 1, mef dershanelerinin ordan bir sokak giriyor ya, tansaş'ın arkasında, işte o sokakta solda. Copyland diye bir yer var o bina işte. Zaten koskoca yazıyor 2. ve 3. katta ADEKS diye. Biri kırmızı, biri mavi. DİKKAT BU AÇIKLAMA ADEKS 1 İDİ! [signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi ben bilmem beşiktaşı mef dersanesini fln nerden geliyos nası geliyos onu söleyin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * karakedi, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: süfer fikir bu bütünleştirme olayı. ben not alayım ilk fırsatta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Görmedim pardon[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yıldız'dan inerken barbaros üzerinde solda kalıyo tansaşın arkasındaki sokak. otobüsle gelirsen de heykelli meydan var rıhtım, orda kafelerin arasından giriyosun sokağa.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: karpuz, 26 Ocak 2005 19:29 tarihinde demiş ki:Eğer 60 kişiye ulaşamazsak, 720ytlyi gelen kişi sayısına bölüp adam başı fiyat belirleme olabilir, herkes yanında 20 ytl lütfen getirsin. Ya içimden bir his 20 kişi falan katılacak diyor. Oyle vbir durumda 36 milyon mu ödüycez? İçimdeki hisleri tercüme edeyim.. Gelenlerin arasında 17 ve 17 yaş altı çok insan var. Tabii ki buradaki arkadaşların durumunu bilemem ama genel olarak 17 yaş ve altındaki bir insanın ailesinden dışarıda sabahlama izni alması zordur. Genel birşeydir bu, kızmayın alınmayın. Yani eminim gelmek isteyen fakat daha ailesine söylememiş olan vardır. O bakımdan şeyettim.. İnşallah ben haksız çıkarım.[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar