Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kaliteli yağmur başladı ha.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 burda ortaköyde güneş var iyimi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Head, 28 Ocak 2005 14:38 tarihinde demiş ki: kaliteli yağmur başladı ha. tommy levi's felan mı yağıyo.. lol[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende gelmeyi dusunuomda gec kalırım die korkuyorum ingiltereden kız arkım gelicek onu hava alanından alıcam 4 gibi sonra ona kalıcak bi yer ayarlıyıp gelicem adekse ama kacta orda olurum bilemiorum hem ben kimseyi tanımıom nası kaynasıcaz :=)[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 karpuz buraya bunnarı yazmayın demiş emme bende kimseyi tanımıyorum yane realden tanımıorum bide conan war o.c war bugun war olu war naapsak bide karşı taraf geçmesi zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 vololoooo vololoooo haayooooo haaayooo[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biz sizi arıycaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kadıköyde bulusup gidicek arkadaslar varmı ?[signature][hline] OttomaN Ottoman_Hatun (51 Assasin) (Cyber) Rheas (43 Assasin) (Adonis) Fookfax (43 Archer) (Adonis) Ottoman_Warrior (53 Warrior) (Ares01), oak (52 Archer)(Sultans®) (Xige.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 altta forum var bak , buluşuyolardı bugün.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kontenjan doldu mu beyler son durum nedir? kaç kişilik boşluk var. gelebilirim belki de ondan soruyorum.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Head, 28 Ocak 2005 15:15 tarihinde demiş ki: vololoooo vololoooo haayooooo haaayooo lol. lisede cok geyigini yapmı$tık bunun.ah ah. beyler avp2 var mı adekste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: OttomaN_Warrior, 28 Ocak 2005 15:17 tarihinde demiş ki: Kadıköyde bulusup gidicek arkadaslar varmı ? bostancıdan gidecez biz[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: karpuz, 28 Ocak 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Velilerin gözünde internet kafe, Pis, Sigara dumanı yoğun, İğrenç kro insanlarla dolu, nezih olmayan ve çocukları sigaraya özendiren bir mekandır. Bu yüzden internet kafeyi veliler pek sevmez. Haksız da değiller bir yere kadar. Fakat bu bir organizasyon ve böyle şeyler çıkmayacak. Hepimiz belli bir olgunluğa erişmiş insanlarız. Adam gibi durursanız hiç bir sorun çıkmaz yani. Hepinize de ayrı ayrı güveniyorum açıkcası. *!Kemal Sunal Mode On* Ah canıııım. gel seni bi öpiim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 su anda yer warmı? yanı gelebılırmıyım bılmıyorum ama sorım yınede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 70 kişi yazdırmış ismini. 80 kişilik yer ama kötü bilgisayarlar olacağı için zor gibi.. Ama bence gelin yaratırız sizin için :)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 DoD oynayalım DoD !!! :-)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben babamla gelicem belki ama karpuzdan cevap bekliom[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hastayım ama %90 gelecem. Bana tuvaletin yanındaki odalardan birinde bi pc ayarlayin :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 Ocak 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hahah silphatos :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 18.00'e kadar hala gelip gelmeyeceğinizi bildirebilirsiniz. Yeterli sayıya ulaştık. Saat 18.00 Olduğunda bir liste yayınlayacağım ve bu listeye kişi kesinlikle eklmeyeceğim. Listede adınız olmadan gelebilirsiniz, ama listedeki herkes oturduktan sonra oturursunuz. Listede adınız yoksa ve yer biterse, size "güle güle" demek zorunda kalabiliriz. Fakat listede adı olan herkese bilgisayar garantisi veriyorum. Evet son 25 dakika. Bilginiz olsun![signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ulan ben halen burdayım :( neyse çıkıyom giddim bi duş alıım... hazırlanıyım, sonra yetiştiririm..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Beyler zaman doldu. Son kesin kadroyu yazıp evden çıkıyorum. Hepinizin ilgisine teşekkür ederim. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Ben 7'den itibaren Adeks'de olacağım. Geldiğinizde Lan Party'ye geldiğinizi söylersiniz kasadaki arkadaşa. :) O ilgilenecek (umarım) Son Kadro: Abus adonis Aktiftablet Alexi_Septimus Ardeth Aron-Caldwell axedice Bathory berqe billy_boy Birinci_Ben Blackdagger Borbag caponcu Chimera Chiptech ChoTaa -coLdwind- Crescent Cuce Deli_Haci Disappear Dregoth Duke_Guybrush Dynamick Eeht Eupides Head Ishinotsuyoihito Jaan karpuz LonelyWarrior LordSidious MacbetH Magic Mantar136 Marvelle Mathias maxigenous mexinth -Mix- -MrBomb- nameless13 nedanko othinn Penthesilea Radical_Ed Rewendor Saendul Scarface7 Selamon SilphatosIce_ SFX Sly-One SoulCube Spidee tAKA THARKAS Theodorus Truwan uet UnderpantS -Wissy Xaer_Aloneheart Xaress Xanthe Veritas zaidral [signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 28 Ocak 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 28 Ocak 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oley be tamamdır bu iş biraz geç kaldı mama hemen hazırlanıp çıkıyorum ben de[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bizde Abus ile terkediyoruz evi okumuzu baltamızı A4 leri aldık yola çıkıyoruz. ÇA ÇA ÇA[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bi yarım saat içinde yola çıkıyorum ben de..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar