Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizinde böyle acaip anılarınız varmı?

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Efenim geçen hafta izmire giderken yaşadığım iğrenç bir olayı anlatıcam şindi.Arkadaşlarla planladık işte izmir'e gitcez fln die herneyse bileti ayırtırdık bayramın 3.günü gidicez izmir'e bi geldikki adam bileti satmış bir sürü yalan zırvaladı.Herneyse arkadaş tanıdığına söyledi böyle böyle ben size otobüs bulurum dedi öyle böyle asyatur'da beleş bir yolculuk bulduk die sevindik fln bindik otobüse arkada 2 yeri gösterdi bize muavin oturduk tabi sevindirik olduk sonra işte yolculugun ilerleyen saatlerinde bir adam bindi otobüse ve bu yerler bizim dedi.İşte dananın kuyrugunun koptugu an muavin bizi otobüsün altında merdivenin alt tarafında bi bagaj var oraya götürdü ben yalnış kapıyı açtım lam bu tuvalet lam burdamı kalcaz die baırdım sonra karşıdaki fare deliymiş meğersem kalcamız yer otobüste rezil olduk zaten üstte marka kıyafetler bagaja doru sürünerek ilerliyoruz arkadaşda baarıo insanın kendi otobüsü gibi yok die rezil olduk ya işin içinden sıyrılcak :D zuhaha öyle böyle derken bagaja birde yedek şöför geldi damperli kamyon adam bir yattı arkadaşla biz kenara kıvrılmak zorunda kaldık.Derken Muavinde geldi muavin bir geveze bir geveze abaza muhabbeti açıldı.Adamlar yolcular hakkında bu kötü kadındı yok bu böyle şu şöyle die muhabbet ediolar diom nerden biliyorsun abi belki öyle biri değil o kadın dedim.Muavinde aynen şunu dedi " arkasından geçtim manalı manalı baktı" dedi.Milletin kızına karısına söylemedikleri laf kalmadı o kadar yani.Zopam olsa pat küt dalardım adamlara orda o kadar sinir oldum.Herneyse adamlar sonra başladılar gençler böyle boş boş oturmak olmaz çıkın yukarı yardım edin demezlermi.2x rezil olduk indiğimizde zaten oturdugum yer dolasıyla her tarafım 2 büklüm oldu.
bu hikayeden çıkarılacak sonuçlar
1.otobüs firmalarından bilet alırken tatillerde özellikle rezervasyon yaptırmayın parayı basan düdüğü çalıyor.
2.Bedava sirke bazen baldan tatlı olmayabiliyor.
3.Şöförler sizdende abaza olabilir.Kısacası kız veya erkek farketmez şöförlere gülmeyin arkadaşlar yannış anlaşılırsınız:)
çünkü şöför bu kadın bana güldü demekki kötü kadın bu kaç para istiyor acaba iş için diebilir aman diyim.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...