Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client hatası!!

MicHeaL

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ilk defa böyle bir sorunla karsılastıgım için bu soruyu size yöneltmek istedim. Sphereserver'i iki kere açtıgım zaman yani bir kere actım kapattım tekrar actım böyle yağtığım zaman client "UO PATCH IS ALREADY RUNNING" diye böyle bir hata veriyor nedenini sorabilir miyim acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!![signature][hline]Mike Shinoda

Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin!

Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkta client hatası demişsin ama sphereserver'dan bahsediyorsun tam anlayamadım biraz daha açarmısın konuyu ? anladığım kadarına cevap vereyim.Xp kullanıyorsan spheresrv.exe bellekten tam atılmadan yeniden çalıştırmayı deniyor olabilirsin. CTRL+ALT+DEL ile çalışan uygulamalara bi gözat..[signature][hline]nbl staff

[Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 25 Ocak 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama tek şekilde sorun çözülüyor o da ultimayı silip tekrar yüklersem tabi bunu da her seferinde yapmak biraz zamanı mı alıyor. Cevaplarınızı BekliyoRum!![signature][hline]Mike Shinoda

Sosyal ağlarda paylaş

Decimal kodlardan bunun kaynağını bulabilirsin dicem ama ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biriNiz bana doğru cevabı söyleyin lütfen ya deli olacam bu sorundan dolaYı saçma sapan cevaplar vermeyin lütfen!! Doğru cevabı bekliyoRum SİzlerDEn!![signature][hline]Mike Shinoda

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...