MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadaslar ilk defa böyle bir sorunla karsılastıgım için bu soruyu size yöneltmek istedim. Sphereserver'i iki kere açtıgım zaman yani bir kere actım kapattım tekrar actım böyle yağtığım zaman client "UO PATCH IS ALREADY RUNNING" diye böyle bir hata veriyor nedenini sorabilir miyim acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Başlıkta client hatası demişsin ama sphereserver'dan bahsediyorsun tam anlayamadım biraz daha açarmısın konuyu ? anladığım kadarına cevap vereyim.Xp kullanıyorsan spheresrv.exe bellekten tam atılmadan yeniden çalıştırmayı deniyor olabilirsin. CTRL+ALT+DEL ile çalışan uygulamalara bi gözat..[signature][hline]nbl staff [Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 25 Ocak 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 xp deil 98 kullanıyorum wollvex CTRL+ALT+Del de de bişi görünmüyor tekrar yardımlarınızı bekliyoRum![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 reset at :P bazen olur öyle. Daha önce bir tane açılmış gibi gösteriyor ama sen göremiyorsun..[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :D attım sorun yine çözüLmedi !![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ama tek şekilde sorun çözülüyor o da ultimayı silip tekrar yüklersem tabi bunu da her seferinde yapmak biraz zamanı mı alıyor. Cevaplarınızı BekliyoRum!![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 scriptlerinizi yedekleyip serverını yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yine sorun çözülmedi başka çözüm yolu söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba cevaplarınızı bekliyoRum!![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Decimal kodlardan bunun kaynağını bulabilirsin dicem ama ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Black_Lupin, 26 Ocak 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Decimal kodlardan bunun kaynağını bulabilirsin dicem ama ... Biraz daha açar mısın pls :)[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o zaman bi kere actiktan sonra kapama ki demesin :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :) süper bir çözüm yolu hayran kaldım ama kapamak zorundayım yaw bir şu soruma doğru düzgün cevap verebilecek kimse yok mu ??[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar biriNiz bana doğru cevabı söyleyin lütfen ya deli olacam bu sorundan dolaYı saçma sapan cevaplar vermeyin lütfen!! Doğru cevabı bekliyoRum SİzlerDEn!![signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hangi sphere server ı kullanıyorsun?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MicHeaL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sphereserver 55i[signature][hline]Mike Shinoda Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin! Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar