Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone backup problemi

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Her hafta telefona msj geliyordu otomatik backup'tan... iphone'unuz 3-4-5-6... haftadır backup yapılamıyor diye. Disk dolu heralde ondan dolayı yapmıyor diyordum. Boşalttım icini ve backup'a bastım. Yüklüyor gibi yapıyor ama sonunda backup tamamlanamadı yazıyor. icloud storage'da saçmalıyor. Bazen açılıyor,bazen açılmıyor.

Yeni telefona geçmeden backup yapmam lazım.
https://alongcamelove.files.wordpress.com/2014/04/help.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz gibi yaptım aklıma gelmemişti doğrusu ^^ tam herşey güzel oh be oldu derken çok aptalca birşey oldu.

Şimdi 3 farklı itunes hesabından program varmış galiba telefonumda. Yani 3 farklı hesaptan application yüklü. 2 tanesi şöyle:
biri usa apple store, diğeri de paralı birşey alırsam kullandığım tr store.

3. hesapta çook eskiden,çocukluktan kalma bir mail hesabı.Mail'ini fln. yıllardır kullanmadığım için deactive olmuş.

Senkronize ettikten sonra itunes'dan benden itunes hesaplarının şifresini istedi ilk 2'sini yazdım bu 3. account u bilemedim cancel dedim. Ondan sonra icloud backup hesabınız bloke olmuştur, tekrar aktif edin yazdı... asdaf

Gizli soru ile fln. gittim açtım ,yeni şifre tanıttım 2 dk sonra yine bu şifresini bilmediğim mail'in itunes hesap şifresini istedi. Cancel dedim, tekrardan bloke oldu icloud.

Cıldırıcam ya valla cildiricam... o şifresini bilmediğim hesabı kurtarayım da itunes'unu tekrar active edeyim dedim ama yahoo mail izin vermiyor kurtarma hesabı @superonline gibi bişeymiş taa dsl'lerden kalma başka da kurtarma yöntemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

App yedeklemedim, bilgisayardan backup yaptım.

Flood halinde bana sign in to itune store penceresi geliyor. Şifreyi bilmiyorum cancel diyorum paso ve programların hepsi gri şu anda, tıklıyamıyorsun üstüne. Şifresini bilmediğim bi itunes hesabı yüzünden niye diğer tüm programlarımı kullanamiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...