paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Selam, Hâlâ boxer'a devam. Hatta güzel bir sayfa da yapmışlar: http://boxerdiesel.com/engineering/en/01.html Kimin eli kimin cebinde belli olamayan bir otomotiv piyasasında her türlü boxer diyerek devam etmeleri enteresan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 mitsubishi der kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 toyota der kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Para Selam, Subaru yu ikinci el alacagını varsayaraktan, Volvo düşünmez misin? :) Mesela xc70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Selam, Abi o rakamlara sıfır Forester alınabiliyor neredeyse :) MPV mantığını seviyorum ama Scenic II'e göre daha karizmatik ve modern duran Scenic III, performans ve konfor olarak yol katetmiş olsa da ince detaylarda geriye gitmiş gibi. Scenic II'miz 200k km olmak üzere ve önden ve arkadan kazalı olmasına rağmen çok daha sağlam duruyor. Scenic III sanki o km'lerde kendisini çok pis salacak gibi. Renault'un narin ön takımları da bana pek uygun gelmiyor. Media arayüzü de alışamadığım türden hâlâ. VW grubu bana daha tanıdık ve alışıldık geliyor. Fakat onda da Touran modeli artık gelmiyor. Seat'ın MPV'si var, sevemedim içini falan. Skoda MPV için hâlâ daha vakit var. Octavia/Superb Combi gıdıkladım azcık ama alıştığım yüksek oturma pozisyonunu elde edemiyorum :( Doğuş ek donanımlarla fiyatları şahlandırıyor. DSG farkını iyice arttırmış falan. Alternatiflere yöneldim ben de. SUV bakayım dedim; RAV4 falan. Allroad ve XC'ler bakımlarda falan beni üzerler diye uzak duruyorum :D Mazda bile baktım :P Honda CRV ile SUbaru Forester fiyat olarak denkler. Subaru'da sanki biraz daha hardcore eng kasılmış gibi motora falan bakınca, o da yeni maceralara yeklen açmama sebep olabilir :P Tuzla-Gebze OSB-Dudullu OSB-Gebze OSB-Tuzla rotasına sahibim. Otoban trafik olunca Şile yolunu kullanıyorum. Çocukları da taşıdığım için pek güvenlikten ödün vermek istemiyorum. Önümüzdeki yaz sonu zaten değişikliği yapabilirim diye tahmin ediyorum. O zamana kadar araştırmaya ve incelemeye devam :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Honda'nın 1.6 dizeli çok tatlı. Bence deneme sürüşü yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Selam, Tüketimler nasıl? Benim mevcut Scenic bile 7-7,5 litrelerde(diesel) dolanıyor çünkü : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Abi haftasonu çok yakın bi arkadaşım aradı, CR-V için 148 bin TL fiyat vermişler. 1.6 Dizel ve Otomatik. Dehşete kapıldım ve kesinlikle o para etmeyeceğini düşünüyorum. Bugün bir testini izledim, bahsedilen araba bu testtekinin makyajlı ve otomatik versiyonu. https://www.youtube.com/watch?v=nLil1fVm_pI Yakıt tüketimi epey iyi olarak bahsediliyor ancak her türlü özelliğiyle ancak amatörü eğlendirir gibi görünüyor. Bence Forester buna göre çook çok daha iyi olmakla birlikte hiç değilse 2.0 dizel olması 150 HP için daha güvenilir geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 4*4de ford kuga dan iyisi yok uygun fiyatlilar arasında. Onada bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Selam, Ford asla! CRV de çok garip bir araç, kalıbının aracı değilmiş kısaca. Forester için en büyük olumsuz eleştiri plastik kalitesi ile düşük güçlü motor. Motor güçleniyor ama sonuçta verimler pek artmıyor gibi; haliyle kan alır gibi depodan yakıtı çekiyor motorlar :D Bir de bu Tiguan'ın sırrı nedir? Bir ben mi sevmiyorum o aracı? İçi çok vasat geliyor bana nedense. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Doğrusu ben de tipini pek beğenmiyorum ancak fiyatına bakacak olursak 2.0 lt motora sahip seçenekler arasında oldukça uygun görünüyor. Tiguan 2.0 TDI SCR 150 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 131.563 TL Bu fiyata diğer bütün firmaların ancak 1.6 Benzinli/Otomatik/4x2 modellerini satın alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Selam, VW haldex kullandığı için aslında adam gibi bir AWD sistemi sunmuyor diye biliyorum. O fiyata şunları da ekleyince olay renkleniyor: -Panoramik açılır cam tavan 4.654TL -Elektrikli katlanır yan aynalar 1.066TL -Vienna deri döşeme 6.890TL -"Rear Assist" geri görüş kamerası 1.586TL -"Keyless Access" Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi 1.404TL -18" "New York" alüminyum alaşım jantlar 2.470TL Yanlış toplamadıysam 149.633TL yapıyor. Forester 159.500TL ile adam gibi AWD ve DSG'e karşılık da daha risksiz CVT sunuyor. Subaru, bir de pasif TPMS yerine aktif TPMS sunuyor bildiğim kadarıyla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Doğru seçenek o skalada kesinlikle ya forester ya da 50bin aşağısına aynı hatta daha iyi speclerde Levorg derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Levorg benzinli yalnız. @para, Yazdığın opsiyonlar Forester'da var diye denk özelliklere getirmek için mi topladın? Aslında bir çoğu olmasa da olur sanki. Tiguan zaten Premium görünen/hissettiren bi araç olmadığından Vienna deri döşeme gibi opsiyonlar o arabaya fazla diye düşündüm ben ;) O fiyata şunları da ekleyince olay renkleniyor: - Panoramik açılır cam tavan 4.654TL x Elektrikli katlanır yan aynalar 1.066TL x Vienna deri döşeme 6.890TL x "Rear Assist" geri görüş kamerası 1.586TL x "Keyless Access" Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi 1.404TL x 18" "New York" alüminyum alaşım jantlar 2.470TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 elektrikli katlanır aynı nasıl 1 milyar olabiliyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 şimdi birtane kuga var şirkette, focus kullandıktan sonra aynı komforu yüksek arabada yaşamak başta hoşuma gitmişti ama araba arıza üstüne arıza çıkardı üzdü bizi onun için ford asla diyenlerin bir bildikleri varmı diyip kenara çekiliyorum. servisi ayrı üzdü birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Selam, Tiguan çok garip bir araç, ben çözemedim bir türlü. Evet, fiyat denkliği için toplamıştım :) Levorg gerçekten güzel ama diesel seçeneğinin olması beni üzer : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kaç k yapıyorsun yılda? 20kyı geçiyorsa eyvallah yoksa boşuna sızlanıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Selam, Haftalık(5 iş günü) ev-iş-ev 550km tutuyor. Hafta sonu veya hafta içi süpriz rota değişiklikleri buna dâhil değil. Aylık yaptığım yol >2.800km civarında rahat oluyor benim. O sebeple diesel : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abi nasıl işlerde çalışıyorsunuz nerelerde yaşıyorsunuz 55km yol için? kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Selam, Ev: Tuzla Okul: GOSB girişi İş: Dudullu Organize Günlük rota: ev-okul-iş-okul-ev Ama Pazartesi günleri Gebze'den işe giderken Kurtköy'den çıkış yapıp Şile yolunu kullanıyorum. Malum otoban nanay oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Kolay gelsin saygılar önümü ilikledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 sabır var. saygılar. ben metroda küçükyalı - yenisahra yaparken sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 araba markası değil de olay evlenmemek ve çocuk yapmamaktan geçiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 evlenme hatasına düştüysen bile kesinlikle çocuk yapmıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar