kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Persona 4 Golden oynamak için almıştım. Oynadım bitti şimdi de satıyorum. Alet ilk çıkan oled ekranlı modeldir. Yanında oyun falan vermeyeceğim. Kutusu, şarj cihazı mevcut. 110 saat kullanılıp bi köşeye kaldırılmıştır. Cihazda kılcal çizik bilem yok. 16 GB hafıza kartı dahildir. Fiyat 400 tl diyeyim. Bilemedim tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 max 250 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 3G olanı değilse 270TL ye satılıyor forumda bilgin olsun. http://forum.paticik.com/read.php?27,8248910,page=1 Edit: Foto ekleyebilirsen ve forumda satılan sınırlara inecek isen ben talip olabilirim. Diğerini sattı mı arkadaş belli değil cevap vermiyor zere. İmamizer aldı sanırım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 300 tl ye bırakabilirim hocam fakat 3g modeli değil. vita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 DareJedi said: 3G olanı değilse 270TL ye satılıyor forumda bilgin olsun. http://forum.paticik.com/read.php?27,8248910,page=1 Edit: Foto ekleyebilirsen ve forumda satılan sınırlara inecek isen ben talip olabilirim. Diğerini sattı mı arkadaş belli değil cevap vermiyor zere. İmamizer aldı sanırım onu. yok ben almadım sen aldın asdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Yoo ben de almadım en son mesaj attım 2 günlüğüne imamizere rezerve dedi sonra kayboldu zaten bir daha cevap vermedi mesajlarıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi ben alırdım da para yok şehir dışındayım dedim. öyle de kaldı. kim aldı bunu arkadaşlar birisi çıksın desin adfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 O zaman senden sonra satmaktan vaz geçti demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Alet satılmıştır. Konu kilit rep mep falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar