xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yav kardesim ben bu naneyi bi turlu beceremiyorum. elimde bi iphone 5 var ve 6000 kusur fotograf var fakat farkli farkli klasorlerde. hepsini bi tikla bilgisayar indirdikten sonra formatlamak istiyorum. bu isi nasil yapariz ? isletim sistemi : win mac ikiside mevcut. en basit ve yalin yol tarafi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yazdığın anlaşılmıyor. Fotografları bilgisayara mı aktaracaksın yoksa telefona mı açıklarsan bir yardımımız dokunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 telefonda 6000 kusur fotografi bilgisayara atmak istiyorum. edit. bir de 6000 kusur foto gosteriyor. telefonu bilgisayara bagliyorum dcim kisminda sadece 388 fotograf/video var diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aboow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Windows'ta bilgisayarıma gelip ordan iphone'a sağ tıklayıp fotoları ve videoları içe aktar diyorsun. Mac'tekini hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 amma velakin edit kisminda dedigim gibi. 6000 foto var diye yaziyor. 388 foto/video gosteriyo o bahsettigin kisimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 HAhah o fotolar cloud daki fotolar senin telefonda yüklü değiller yani... icloud yükle pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 heuummm.. cozuluyor gibi. :) du bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 mac mevcut ve fotoları atmak için windowsla uğraşıyorsun /facepalm osx'te photos app'ini yükle, hepsi cloudda, hepsi aynı anda heryerde. atma alma dönderme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 uuu re ro re.. mutlu oldum bi an. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 iclouda yükleyeceğinize webcam açın daha iyyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ipain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Iclouda sag klik Dowland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hayat kurtarır http://pro.itools.cn/mac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bende müzik için benzer bir problem yaaşdım, kendi telefonumda ve bilgisayarımda sorunsuz herşey arkadaşın telefona kendi bilgisayarından yüklerken bütün müzikler silindi sadece 6 tane yeni atmak istediği parça kaldı wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Sync acik kalmistir. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 synclemeden de atmıyordu müziği bir dandiklik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar