Faerdun Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Geçen gün aldım açıkçası Lotr:Return of the King e benziyor oynanış,combolar büyüler güzel, eğlenceli bir oyun vuruosunuz kesiosunuz,müzikler de güzel sadece bir süre sonra tekdüze olabiliryor ama ortaçağı seviyorsanız bence hosunuza gider[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Çok uzun zamandır beklediğim bir oyundu. Hemen alayım yarın.[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ben de geçenlerde aldım güzel oyun ara demoları izleyemiyorum makinamda olan bi sorundan dolayı ama oyun gusel yalnız biraz kısa yapmışlar oyunu sanırım 2 gun oynadım sonlara geldim nerdeyse yani... kısa olması dışında guzel oyun... alın oynayın...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 evet biraz kısaymış ben bitirdim hehe 30 level mi ni var işte sonu biraz zorlayabilir[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya beyler bende kaplamalar falan renksiz dümdüz gözüküyo sanki cs deki beyaz duvarlar hilesi gibi neden acaba ekrankartım ATI Radeon 9800XT 256ddr :( hiçbi oyunda böyle sorun yoktu :([signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bende de videolar yavaş çalışıo sesler gidip gelio videolarda abi dirext x olayı bi de oyunlar kopya ne bekliyoruz yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Enclave gibi bir oyunu yapan firmadan nasıl böyle iğrenç bi oyun çıktı anlamadım ya. hiç bir özelliği olmayan üstelik 3 cd olan iğrenç bir oyun. hiç tavsiye etmiyorum[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Öğlen aldım, şimdi deneme fırsatım oldu. Oyun gayet güzel.. Gerek grafik, gerek etkileşim vs. gayet güzel bir yapım olmuş. 2-3 saat boyunca başından kalkamadım. Kesinlikle öneriyorum herkese..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bi bölümdeki puzzleda takıldım yardım edebilir mi bitiren biri :) iki tane kolla cevrilen daire seklinde bi puzzle var hani zindan gibi bir odada duvardaki resimlere benzettim benzetebildigim kadar ama yinede acılmadı kapı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Eğer burçlarla ilgi olansa sağ taraftaki kitapdaki yazılardan yardım al çözersin zor değil o kadar.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 burclarla ilgili olan degil ondan bikac bolum sonra çölde geçen bölümlerden sonraki bölümde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hala gecemedim :) tam cozumunude bulamadım. up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Hah o bölümde duvardaki resimlere benzetmeye çalışcaksın. Yani ortasından boş bir çizgi geçecek. Benimde en zorlandığım yerlerinden biri orasıydı (ehe en zor landığım yer son bölüm oyunu bi türlü bitiremedim=P)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 evet cizgi geciriyorum da biraz kivrimli oluyo ucu tamamen duz mu olcak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 olabilecek her sekilde denedim acamadım delirecem yahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 tamamen düz diil | | olcak cizgi[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 anladım her sekilde denedim l / l oluyor bende :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Dene daha dene=) Ha bide bir ip ucu veriyim. Küçük daire bir tam dönüş yaptığında büyük dairede tam dönüş yapmıyor, yarım dönüş yapıyor. Yani büyük dairenin tam dönmesi için küçüğü iki kere çevireceksin.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya bu knights templar olduğunuz ve 50 çeşit silah atraksiyonu yaptığınız oyun değil miydi? ben sadece konsollarda çıktı sanıyordum, pc'de ise ilk fırsatta alayım, tv'de görmüştüm de canım çekmişti.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yok kardesim olmuyo delirecem ben off[signature][hline] sam pcde oynuyorum evet. [Bu mesaj -Mix- tarafından 04 Temmuz 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben yapamadım annem cok meraklıdır boyle bulmacalara ona verdim actı kapıyı :) şimdide burclarda takıldım busefer oda cozemedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Çoooook kolay o =) Kitapda iki tane burçdan söz ediyor. İkisini üstüste yuvarlağın tepesine getirirsen oluyor.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Kur kur. İleride çok tekdüze olmaya başlıyor ama genel olarak güzel.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 su burclar hakkinda biraz ipucu verebilecek olan var mi :) ? mesela haritaya gore mi yapıcaz kitaba gore mi? harita ne ise yarıyo kitap ne ise yarıyo ve duvarda kuzey ne taraf (haritada sag ust ama duvarda ust taraf mı yoksa sag ust taraf mı )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abi burşlarda düz olduunu sanıyosun tam yukarı sanıyosun ama rezalet kameradan sana düz görünen aslında hafif yamuk oluyo yani en üstte birşeşmiyo tam biraz sağa yatık oluyo yaptıktan sonra çevirme aletinden uzaklaşıp bi bak şöyle ben de lvl 29 u geçemedim[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar