ChoTaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 değiştirdim realmlist dosyasını. oyunu açınca bölge seç diyo US seçmek zorunda kalıyorum, başka seçenek yok. yine de EUserver'ları çıkar mı, o seçili olsa bile.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 turquie (veya bunun gbi bsey) yazan fransızca turkiye demek zaten[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Nezaman belli olur bu beta giriş sonuçları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: OffChu, 28 Ocak 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Türkiye yok Türkei yapsak olur mu? :P Turquie yapsan daha iyi olur aslında. :D[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Turkei yaziyordu bende de, zaten Frankfurt serverlari oldugundan almanca yazmasi gerekmez mi Fransizca yerine?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Turkey, Turkei ve Turquei gördüm ben.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yahu ben paticiğe girerken bile ki en hızlı girdiğim sitelerdendir..çok yavasladı sizde de ölemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya beyler acc actım oyuna girdim ama realm göstermiyor. Sunucular açılmadımı henüz? Bilginiz varmı? Pvp realm seçtim hiç sunucu çıkmadı?[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi siz şunu söyleyin serverlar ne zmaan açılacakmış bilen varmı?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Ocak 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Turkei yaziyordu bende de, zaten Frankfurt serverlari oldugundan almanca yazmasi gerekmez mi Fransizca yerine? bende turquie cıktı walla... heralde account creation sayfasının younluundan bazen ing bazen alm bazen de fra sayfasını acıo[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: deadea, 28 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: ya beyler acc actım oyuna girdim ama realm göstermiyor. Sunucular açılmadımı henüz? Bilginiz varmı? Pvp realm seçtim hiç sunucu çıkmadı? Bi okusan yazilari var hepsi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahah ok pardon[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 serverlar 2.beta key dağıtımı bittikten sonra açılcak muhtemeken serverlar bakıma alındıktan sonra girebilecez yani geceyi bulur girmemiz[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 serverlar acik su anda ama siz bakimdan sora girebileceksiniz[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Daha fazla server eklenecek. Önceki serverlar bu kadar kişiyi kaldırmaz.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben aynı bilgilerle 10 tane ladım test ettim hepsi çalışıyo[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: ChoTaa, 28 Ocak 2005 13:34 tarihinde demiş ki: değiştirdim realmlist dosyasını. oyunu açınca bölge seç diyo US seçmek zorunda kalıyorum, başka seçenek yok. yine de EUserver'ları çıkar mı, o seçili olsa bile.? bune? bizim de yapmamız gerekiyormu? realmlist.wtf dosyası demiş bir arkadaşda? bunları yapmaya gerek yok heralde? sonucta sunucular açılmadı henüz. dimi?[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 E hadı gelın bakalım hosgeldınız[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 daha önce'den client'i olanlar için bu dediğim. tekrarndan 2 küsür GB dosya yüklememek için. çalışıyo dediler ,bakalım. inşallah çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eu veya us clienti fark edıyomu versiyon 1.2.1 olsa yeterlimi ? bende su an us client var korede falanda oynadım sadece realmlist degistirererk eu dada oynayabilirmiyiz ?[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 fark etmiyor hepsiyle girebiliyorsun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şu 2 küsur GB dosyayı indirmeye başladımda bu zıkkım 10 kb hızla iniyor 1024 bağlantı olduğu halde. Sorun bende mi yoksa bütün millet yüklendi de herkezde mi yavaşlama var? Hızlı bağlantısı olan birisi indirmeyi test edebilir mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oynarsın oynarsın gel takılak ezelim az :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Evet çalışıyor ben us ve korede oynadığım clientle oynuyorum wtf dosyasını değiştirmek yeterli...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fedaykin, 28 Ocak 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Şu 2 küsur GB dosyayı indirmeye başladımda bu zıkkım 10 kb hızla iniyor 1024 bağlantı olduğu halde. Sorun bende mi yoksa bütün millet yüklendi de herkezde mi yavaşlama var? Hızlı bağlantısı olan birisi indirmeyi test edebilir mi? eger firewall acıksa o yuzdendir. acıksa kapamayı dene[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar