Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 7 tane aldım varya, deli sevaba girdik mübarek günde :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 antalyadan bırı olsa cekmıs gıder alırım hemen ama yok galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya ARkadaslar server lar bende gozukmuyo sızde oyle bı durum varmı yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "2.phase" başlayınca server seçip karakter açabileceksiniz. Tahminen "account" alımları kapandıktan sonra veya kapanmadan önce :Pp said: Please be aware that you will not be able to use your account before the start of the second phase. [signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 28 Ocak 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: X-calibuR, 28 Ocak 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Ahem.. İLk acc. alan adamım herhalde.. 1 dakika arayla sayfayı refresh ettim.. ilkinde eski sayfa vardı daha sonra yeni sayfa geldi şok oldum. Bir yandan acc alırken bir yandan arkadaşları aradım... Süper süper 3 adet acc. var... Benim ilk acc alan adam yanlış olmasın sayfada bile ilk acc alan adam sizsiniz çok pis sazansınız yazdı :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abartmayin bence o kadar acc elinde patlar oynamak isteyen diger insalarida düsünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya American Open Beta client i ile burada oynayabiliyor muyuz? [Bu mesaj ovrld tarafından 28 Ocak 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla şuan 6 tane vart 3ü kullanımda gerş kanal 3 nü dağıtıcam+us client ile her türlü oynarsın ben test ettim us kore eu muahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Ocak 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valla su kargodan cdler gelsede elimize bişileri almasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw arklar peki biz bu betada yarattıımız char ile daha sora gercek oyunda girebilcek miyiz?[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Makine deli kastı sayfayı açmamakta ısrarlı bende açmakta ısrarlıyım ehaue.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 zannetmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu açıp oynadıklarımızı eu geldiğinde paralı accounta dönüştürüp beta charla devam etme gibi bi şansımız var mı :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok sanırım öle birşey bu arada yolladım acc özelden[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Allah aşkına biri cevap versin. American open beta clienti ile oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 7 acc. aldım inanmıyorum kendime, intikam intikam :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben 4 tan aldım ama acclerin acc nme felan nerden ogrenirim birini unttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ovrld oynanıyor ahah panik yapma sadece realmlist dosyasını değişceksin birde patch yapıcaksın 1.2.1 değilse tabi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ip den tespit ederlerse ban yiyebilirsin. dikkatli ol bence elinde patlamasın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Oynanması lazım. Ama "C:Program FilesWorld of Warcraftrealmlist.wtf" içindeki adresi "eu.logon.worldofwarcraft.com" yapman lazım.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok yok hehe kim dedi öle birşey :) adamların sorunu client değilki max derecede oyuncu alıp serverları kastırmak istiyorlar [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Ocak 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Aldığınız acc larda ülke olarak Türkiye yazın da; burdan oyuna büyük bi ilgi olduğunu anlasınlar.:P[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mailler, isimler, bilgiler hepsi farklı. Sonuçta burası bir internet cafe ve biz sırayla aldık.. (mı acaba? :P)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Türkiye yok Türkei yapsak olur mu? :P[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 28 Ocak 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aldım ulan eheuh[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar