Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 makınayı ıkındırıyorum asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biri benim adimda account almis ühüü ühüü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sayfa aşırı yavaş alamıyom 2. yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 koskoca avrupa abandı siteye,yavaşlar tabi[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 buldum tamamm[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... [Bu mesaj Cico tarafından 28 Ocak 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.wow-europe.com[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enilno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw ben alamıorum https://signup.worldofwarcraft.com/authkey.html buraya yazmıomuyuz bu Europe Beta hede hödö keyini.. Kabul etmiyo?[signature][hline]Saygılarımla, Counselor Enilno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enilno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Aha saol apache sanırım yanlış siteye bakıomuşum ben =)[signature][hline]Saygılarımla, Counselor Enilno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 firefox ile deneyin daha az sorun çıkarıyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 6 dene aldım yeter daha demi :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 of alamıyorum.. site göçtü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 site göçmez sabırlı olun açılıyor olmadı refresh illaki alırsınız yeteri kadar key var panik gerek yok alamazsanız burdan veririrz[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o değil de bana cd çekebilecek var mı =) istanbul avrupa'da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lind serverlar calisiyor baktim yani accsini alam gelebilir zaten paticik olarak EU PVP6 serverindayiz EDIT:bu söylerken baktim yeni alinan acc ile server bos gözüküyor hayirdir insallah [signature][hline]nick:Pontifex Server:Eu PVP6 LVL:?? Class:Rogue [Bu mesaj Skroce tarafından 28 Ocak 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChoTaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar bu en son çıkan beta 2'den alınan accountlarla oyuna girebilen var mı?¿ biz yapamadık da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 boş serverların accoutunumu verdi blizzard bize[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sana 3k adam olan servera account vericek hali yok herhalde.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ne alakası var sonuçta test ne us da ne korede böyle birşey uyguladılar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kaç tane test e girdin ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2 günlük kamp başarıyla tamamlandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaw bu oyun kac gb?[signature][hline]SUPER KOMIK SOZLER... It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ Why in a country of free speech, are there phone bills? - Steven Wright ------------------------ A fine woman is like a fine wine: expensive! - RaceProUK ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 antalyadan warmı aramızda.delırıdm ya hata werıyor downloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Valla ben 2 gecede %50 ni çektim olmadı arkadasdan kargoyla istettım şimdi beklıorm bugun elime gçer sanırım sizde birisinden isteyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya galiba 2.final bölümünden gelen oyuncular server çalışmasından sonra oyuna dahil deilcek yeni serverlar açabilirler ne bilim ama suan girilemiyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ahem.. İLk acc. alan adamım herhalde.. 1 dakika arayla sayfayı refresh ettim.. ilkinde eski sayfa vardı daha sonra yeni sayfa geldi şok oldum. Bir yandan acc alırken bir yandan arkadaşları aradım... Süper süper 3 adet acc. var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar