orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 piyasada visne aromali ne varsa badem tadi geliyor. bunun nedeni nedir? arastirdim bir sey de bulamadim. yoksa bana mi sadece oyle geliyor. visneli kola iciyorun bademli kola gibi. visneli puro iciyorsun badem tadi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 badem tadı almadım vişneden şimdiye kadar ama olabilir atıyorum belki vişne çekirdeği kırılıyordur üretimde onun tadı ile badem tadı az miktar uyusuyordur sen de o tadı alıyorsundur falan, ya da psikolojik de olabilir geçmişte yaşadığın bişeyden dolayı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fistan said: badem tadı almadım vişneden şimdiye kadar ama olabilir atıyorum belki vişne çekirdeği kırılıyordur üretimde onun tadı ile badem tadı az miktar uyusuyordur sen de o tadı alıyorsundur falan, ya da psikolojik de olabilir geçmişte yaşadığın bişeyden dolayı vs yok normal yememden bahsetmiyorum. aroma isin icine karisitiginda oluyor. visneli kolayi hic denedin mi bilmiyorum abi ama tam dedigim o tat. ya da djarum cherry'deki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Ben de kişnişten deterjan tadı alıyorum. Olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 tümör vardır beyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 acıbadem flavoru konuluyor içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar