Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 vs 4 oynarkene

Wordellion

Öne çıkan mesajlar

war craft olsa şimdi town portal çeker dönersin diycem ama
star craftta zaten adam gönderdiğinde bi yandan da adam basmaya devam et derim
o zmn zaten base inde adam birikir
terransan bunker bide tank atarsın base e bide tureth kodumuydun yanına az da olsa dayatır seni.
bi yandan da factoryden felan basarın işte
ne diyelim ki...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben hurraaaaaaa die dalıom o konu da ne dersiniz yani ordu biriktirmiyorum akınlar yapıyorum yararı var mıdır yoksa gereksiz mi??[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 07 Ocak 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakmıycaksın tabıkı, sonucta sende full force gitmezsen sadece gönderdiğin adamlar telef olur.

Ha eğer bir kaç yıldır birlikte oynadığınız 4 arkadaşsanız, dehşet iltişimle ardı ardına harasslar ve counter attacklarla ve defanslarle ılanılmaz görüntüler ortaya cıkabilri ama bu dediğm gibi zmanla gelişir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bence daha etkili oluyor, şöyle düşün:

3 oyuncu rakibin herhangi bir oyuncusuna dalıyor, genel olarak herşeyi o tarafa cekiyorlar, ardından zerg mass zerglingle ortamlara akıyor, peon flan kalmıyor ortalıkta hepücüğü yiyor.

Kafadan, 2000'er mineral kaybediyo rakip en kötü ihtimalle.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.. simdi mapdeki durumuna gore .. sana zerge oyna diyebilrim..
mass dragoon + biraz high templar denemeni onerebilirim...
da simdi okuyoru msacma geliyo. sen o 3 arkadasınla ortak bi karar alman lazım , mapdeki yerlerinize gore belli kisilere vur kac lar yapman lazım gibi geliyo.. ztn adamların 1ini oyundan düşürürsen rahat geçer gerisi. (buda bence en guzel "corsairla overlord kebabı"ndan geçer bence) :D.. tabi bu 4v4 de zerglerin muta Devourer guardian çıkması muhtemel .. o yuzden corsairlarda bosa gitmez hic bence..[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wordellion, 07 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
bu tur bi oyunda saldırı yaparken base imde hic bir saldırı elemanı bırakmıyorum acaba dogru mu yapıyorum yalnısssa nasıl bir taktik beni huzura kavusturur?????

1 2 cannon sunken veya bunker dik

gerektiğinde işcileride koyabilesin bunkerlara
mimariyi biraz sıkışık yap
düşman kuvvetler base e girip işcileri harasa başlarken biraz kasılsınlar ki seninde ordunu geri çekebilmek için vaktin olsun[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...