Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Animenin Adı?

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

Blind Guardian - Nightfall'a animeyle klip yapmışlar, benim de bayağı hoşuma gitti. Ana karakter olduğunu tahmin ettiğim arkadaşların bir kaç (biraz fazla oldu gerçi) resmini koyayım dedim.

[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?

Sosyal ağlarda paylaş

record of lodoss war - ova

bir d&d hikayesi anime olarak çekilse bu kadar olabilir herhalde.. :) daha önce detaylı bilginin bulunduğu bir başlık vardı viktor'un açtığı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Linkleri, en tepede anime download listesi stickysinde var.
EDIT: dosyanın adı ne?[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think
John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz:

All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 27 Ocak 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oradaki linkleri tavsiye etmiyorum çünkü seslendirme ingilizce, hepsini izleyip dialogların yapaylığından midem bulandıktan sonra yandım dvd'ye yazdığıma..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 27 Ocak 2005 07:33 tarihinde demiş ki:
Linkleri, en tepede anime download listesi stickysinde var.
EDIT: dosyanın adı ne?

Klibin adı mı?

{edonkey=ed2k://|file|Blind.Guardian.-.Nightfall.mpg|42637316|3311792E6F4653CB51F94C5ADE238E47|}E-mule linki{/edonkey}

[Bu mesaj Eraq tarafından 27 Ocak 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzitin 4-5 dk lik amator bir animesi var ve drizzitin pantolonunun $alvar givi olmasi di$inda oldukca begendim. Halfling's Gem den bir bolumdu ve Artemis ile kapi$iyorlardi. amator ve tek renk olmasina ragmen guzel. Bunun birde usta ellerden ciktigini du$Unursek oldukca ba$arili olma olasiligi var bence.
Aslinda hala neden yapilmami$ olmasi cok $a$irtici. Sonucta FRP ile ilgilenenlerin buyuk bir bolumude animeye ilgi duyuyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 28 Ocak 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
said:
Dragonfire, 28 Ocak 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Bence oldukca guzel. Hatta hep derim neden bir fr romanini anime yapmazlar diye.

Bence hiç hoş olmaz ne bilem bi Drizzt i veya Raistlin i veya bir Frodo yu anime içinde hayal ettim örghh yani...

Şahsen ben Peter Jackson küçükken Japon mafyası tarafından kaçırılıp yaşlı ve kör (topal da olabilir farketmez) bir anime ustasının birine köle diye satılmasını isterdim.
Sinekler biz Ayrıkvadi'yi ve Lorien'i izlerken ağzımızda parti yapabilsin diye.[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Chem, digitürk yapsana?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...