-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Microsoft, guvenlik aciklarindaki yamalar icin artik lisansli urun numarasi soracak. Korsan kullanicilar istisnai durumlar disinda guncelleme yapamayacaklar. Genuine Advantage programi ile birlikte 7 subat'ta baslayacak bu strateji dahilinde bir kac promosyon uygulamasi da mevcut. Bunlar: Photostory, Winter fun pack, msn zone, one note 6 aylik uyelik ve hosting indirimleri gibi seyler. [Bu mesaj -ryan- tarafından 27 Ocak 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Linux'a yavaş geçişi hızlandırmak gerekecek :P:D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: asinanyavuz, 27 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Linux'a yavaş geçişi hızlandırmak gerekecek :P:D Linux ne olursa olsun end user'a hitap etmiyor.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 service pack yayınlamayacaklar mı? yayınlayacaklar. onların da crackleri olmayacak mı? olacak. olay firewall programlarını işine yarıycak bir de belki FireFox ve Miranda/Trillian gibi alternatiflerin. Linux son kullanıcıya tam hitap edemiyor ama bu "Ne olursa olsun" şeklinde değil. windows xp kadar kolay kurulup kullanılabilen Linux sürümleri ya şu anda vardır (kullanmadım ama Lindows gibi bişi vardı bir ara) ya da ilerde çıkar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 xp lerde zaten soruyo. lisanslı deilde piyasadan alıp yuklediginiz cdlerdeki numaraları update de kabul etmiyo. lisans numarası gecersiz diyo yukleme yapmiyo.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 27 Ocak 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yukledigin an win tabanlı sistemin gocuyor arkadas denemişte bana anlatıyor yama yapayım dedim wini cokertim diyordu :)[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Demekki her update öncesi system back up alacaz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lisanlı home olmasına rağmen pro yapmıştım ilk bir kaç update de sorun olmadı daha sonra temalar uçtu daha sonra windows bozuldu .. program vs hiç bir şey yüklememiş tim kullanmaya başlamadan iyice update yapayım demiştim.. Neyse home kullanacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 artık updateleri de korsan alıcaz. "müzik var, film var, update var.."[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sanki cracki çıkamayacak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tutmazz bu is...:D [Bu mesaj Smooth tarafından 27 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sus gibi sistemler oldukça engelleyemezler bunu. (sus sisteminde orjinal windows olan bir makina microsoft'tan tüm update'leri güzelce yapar, ama sonra sus'un kurulu olduğu bilgisayarlar update'lerini microsofttan değil bu kurulu server'dan yaparlar. böylece herkes mutlu ve mesud olur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: -ryan-, 27 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Linux ne olursa olsun end user'a hitap etmiyor. windows'u ne kadar zamanda öğrendin? Linux'a aynı zamanı ayırsan daha fazlasını öğrenirsin..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çocukluktan beri windows görüp windows kullanacağımıza linuxa alıştırılsaydık aynısını windows için derlerdi. bu arada, günlük kullanım için linux windowsdan çok farksız bir işletim sistemi. tek sorun her programın linux versyonunun olmaması. zaten linuxa insan alıştıktan sonra wine gibi programları da çözeceği için bu compatibility sorunu da ortadan kalkıyor. her geçen gün linux daha çok programı destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende linuxe gecmek istiyorum ancak program driver oyun hede hodo desteklememesi gibi sebeplerden uzak duruyorum ne zmanki artik neredeyse her programda linux desteklere gorursem o zaman gecicem tabi o zamanda linux windows gibi bisi olur heralde[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Windowsu her ne kadar tasvip etmesem de, MS den nefret etsem de, kopya yazilim kullanmak hirsizliktir. Dogrusu olmaz bunun.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hakkın var ama MS fasulse sayılır Ona ayıp olmaz Tabi sebepleri var bununda... Hani adamlar tekel fln yada ne bilim ole ama yine de tarafsız dusununce hos değil azcıkk ;)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: -ryan-, 27 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Linux ne olursa olsun end user'a hitap etmiyor. Tövbe de çarpılırsın. düzenleme: Alıntılar düzenlendi.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 28 Ocak 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fizban, 28 Ocak 2005 13:03 tarihinde demiş ki: bulurlar bunun da bi çaresini.. tabikide hatta bulundu bile. bende hemen hemen butun yamalar mevcut su an. cd de yuklu ne key soran var ne de lisans yukle gitsin:-)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende service pack 2 li cd yaptım windows xp cd si.. Oradan yükleyince direk sp2 li yükleniyo süper oldu..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: nedanko, 27 Ocak 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: -ryan-, 27 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Linux ne olursa olsun end user'a hitap etmiyor. windows'u ne kadar zamanda öğrendin? Linux'a aynı zamanı ayırsan daha fazlasını öğrenirsin.. Merak etme yeterince linux bilgim var. Ama soyledigim sozu tekrarliyorum. Son kullanici icin ideal bir isletim sistemi degil Linux. Belki server sistemlerinde Solaris ile beraber yeterince guzel, ancak end user icin OS olarak iyi degil. Update olayine gelince. Soylenildigi gibi istisnai durumlar disinda updateler lisanssiz olarak yapilamayacak. Aylik guncelleme sistemi ile buldugun korsan lisansi ancak 1 ay kadar kullanabilirsin buyuk ihtimal. Korsan kullanmak isteyen arkadaslara onerim Universiteler icin ozel hazirlanan Akademik versiyon kullanmalari.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Murk, 28 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki: said: -ryan-, 27 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Linux ne olursa olsun end user'a hitap etmiyor. Tövbe de çarpılırsın. düzenleme: Alıntılar düzenlendi. KDE'ninde Gnome'da bug kaynıyor(görsel olarak) :( Hem yeterli yazılım hemde yeterli donanım desteğinden yoksun durumda.(Wine'nin zaten kendinden başka hiçbir şeyi çalıştırmamak gibi süper bir özelliği var) Kes,Kopyala,Yapıştır gibi işlemler bir çooook problemli... Hala adam gibi sıkıştırılmış dosyları açan program yok.(Konsol olmayan)(Arc,Linzip ile 50MB'tın üzerindeki dosyalarla çalışmak işkence.. Sürükle bırak desteği facia...) Ofis yazılımları ise MS'in yanından geçemeyecek durumda... kararlılık ? Windows'a yaptığım gibi davrandığımda sonuc aynı... Güvenlik ? Evt, devamlı update o kadar çok update ki feleğimi şarırıyorum Kullanıcıyı update'le boğuyor (debian için konuşmak gerekirse) Zaten çok güvenli istesem gider OpenBSD yüklerim "7 Yılda sadece 1 tane uzaktan erişim veren açık..." [Bu mesaj Criminal2 tarafından 28 Ocak 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tarih tekrarlanıyor windows xp nin ilk çıktığı gün bill gates adlı vatandaş öle bi sistem kurduk ki kimse kopya kullanamayacak dedi (bu registery sistemi oluyo) 14 gün sonra yani daha xpnin cdleri dükkanlara yeni dağıtılırken ilk crack çıktı ve yine service pack i çıkartırken bill gates kopya windowsa update yok (tam bu sırada cep telefonuna mesaj geldi bill gates türkiyede sorularınızı şu no ya atın dedi lan bu herif beni mi izliyo adını 2 kez andım mesaj geldi 3 kez söleyince gelip öldürmesin beni) demişti sonra ne oldu 1 hafta sonra kopya kullanıyolar bare iyisini kullansınlar demişti(ki bu ne demek biz uğraşıyoz adamlar 3 günde kırıyolar bizde beceremedik demiyoz reklam yapmaya çalışıyoruz ehe çok zekiyiz)yani ms ne derse desin u updateler çıktıkdan 3 gün sonra crackleride çıkcak[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben sürücü için çekirdek derliyorsam o işletim sistemine son kullanıcı için demem. Programları kurmak onları derlemek anlamına geliyorsa gülünçtür benim için. Ve bir programı kurmak için kütüphaneyi kurmamam (daha doğrusu derlemem) gerekiyorsa ve o kütüphane benden başka bir kütüphane istiroyorsa. Ve tekrar o kütüphaneyi derlerken oda başka bir kütüphane istiyorsa. (Bu olay gerçektir : Fedora core ilk çıktığında MP3 player kurarken 4 seviye kütüphane depencysine kadar çıktım.) İşletim sistemi bana göre değil demektir. İnanin öyle cocukluktan alışmakla ilgisi yok bu işin. Linux güvenlimi ? Serveları evet. Uzman kullancı için evet. Ama son kullanıcı için mavi ekranlardan bin beter. Sadece basit giriş çıkış komutları ile portlardan veri alıp verebiliyorsam bu haddinden fazla esnek ve bi okadarsa bilgisiz kullanıcı için sakat bir işletim sistemdir. Bir programcı direk donanımınıza erişebilir bilgisayarınız dağıtabilir. Masaüstü olarakda bir standart'a bağlanmadıkça ve tüm avantajlar tek bir programda toplanmadıkça kimse kullanmaz. Biri bişi yapabiliyor diğeri yapamyor. Diğerinin yaptığı başka bişiyi desteklemiyor. Ohhoooo. Valla kaçak windowsla gittiği yere kadar gidicem en son baktım olmuyo parayla alıp kullanıcam. (Lonhorn öyle gözüküyo) Not : 2 seneye yakındır Linux'a elimi sürmedim diyebilirim. (Yani fedora ve mp3 player rezaletinden sonra) Daha önce baya ilgilenmekteydim. [Bu mesaj Ametal tarafından 29 Ocak 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kaçııınnn!!! Mikroşoftçular sarmış burayı...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar