allf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hıc sanmıyorum ama aramısdakı arkadaslardan kayserıde oyun cdsıne sahıp olan warmı. warsa heman bı ıfadesını alsam olurmu su son sansta bende oyunu erken oynasam cevabınız hayır olsa bıle dert degıl napalım kader:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ah ah belli saten wc3 oynayan yokkı adam akıllı wow olsun neyse napak kadere boyun egecez[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Download etmeyi denesen bu kadar vakit kaybedicegine.. 2-3 güne iner birşey kacırmamış olursun..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eternaldenemıyommu sanıyosun okadar acımkı 4 gundur full acık bılgısayar yuzde 26 da mıllet nasıl 2 gune ıner dıyo anlamıyom kı 256 adsl yınede saol[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Emule kullanıcaksın 256 Dsl le 3 günde indirirsin (72 saatte.) Bak http://forum.paticik.com/view.php?id=110683 Burdan yarın rica edersin arkadaştan bugun veya seni 10 kişinin arasına alırlar.Senin durumun acil çünkü orda bulmak zor olabilir.Eger hiç olmadı bulamadım dersen ben pazartesi kargoya veriyim gelsin sanada. /edit He bu arada yarın baslarsan emin ol kargodan önce indirmi olsun.Pazartesi gondersem Çarsamba günü elinde olur yarın baslarsan pazartesiye kadar indirmiş olursun oyunu [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 29 Ocak 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 E-mule dene daha hızlı galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=110632&page=2 Burdanda emule a bakabilirsin ss alarak gösterdim hangi dosya oldugunu emule dan daha hızlı olabilir evet..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar