Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Simdi trde cep telefonu alinicak. asagi yukari 1k civarinda fiyati olmali. ben trde ki piyasayi bilmedigim icin size sorayim dedim. Lenovo nasil telefon? ona alacagina sunu al diyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Abi sahibinden.com a gir. Sehir sec izmir yap. Fiyat araligini verecegin rakamin 150 lira uzerine kadar koyup ara de. Birini al iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 aramadan samsungu çıkarmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 niye o kadar kötümüki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 general mobileın bile biraz kalitelenmesiyle dünya üzerindeki en kötü telefonları samsung üretiyor şuan. note serisi hariç sanırım ama kullanmadım onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 asus nasil http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze551ml-16gb-cep-telefonu-193166104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar