yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 millet bu nvidia shield'den kullanan var mı? acayip bişeye benziyo ve sadece 200 dolaresmiş. ipad2 var bende ama hem yazılım hem fiziksel olarak ağır gelmeye başladı :d 7-8" tabletlere bakıyodum nvidia shield gözüme çarptı. ağırlıklı oyun için geliştirmişler, ekstra joystick satıyorlar. tv'ye bağlanabiliyor nvidia'nın cloud servisi kullanılarak steam vs. oyunlar tv'ye aktarılıyomuş cart curt. hardcore gamer falan değilim o kısmıyla o kadar ilgilenmiyorum şimdilik ama 1-2 seneye belli olmaz edinirim belki onları da ucuza konsolum olur falan. yani demem odur ki, bunun dışındaki diğer özellikleri de diğer tabletlere nazaran tercih edilebilir kılıyor. fikirlerinizi alayım özet: olabildiğince ince sağlam güçlü ve ucuz tablet arıyorum. çok mu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Kanuni'de vardı, ona bi yaz istersen ya da görürse o yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bende var ama tablet olan degil. arkadasin sordugu tablet bence android deki en iyi alet. ben ne yapiyorum shield 1 ile diyelim : arkadaki mini hdmi ile tv den her bir naneyi izliyorum minicik esek gibi guclu tableti daha da guclu. pc den stream cok basarili emulatorler cocuk oyuncagi benimkinin uzerinde direk controller var bence daha iyi extra controllerdan ama tablet arandigi icin dert degil. 2 sene kadar oldu aldigim ama alet cok ama cok guclu hele tableti cok daha iyi. hala update geliyor oyle iplememezlikte yapmadi nvidia. android alacaksan ve cok guclu bir sey ariyorsan nvidia shield dir aradigin. edit : ya da sundan aliyorsun ben aldim ipad air e ama alet buyuk oldugu icin pek begenmedim shield tam kalemi oyun icin.. https://shop.brando.com/prod_img/zoom/SGAME000700_1.jpg ya da gecenlerde bunu aldim telefonda denemek icin. http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2014/09/Game-Mount.png ipad bile oluyor bununla. hani olurda shield tableti karsima aldim yattim controllerla oynamak zor oluyor dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 dediğim gibi oyun oynamak 2.planda benim için ama 200 dolar ve altına daha hafif/ince daha donanımlı tablet yok sanırım? bu da epey güzel bi oyuncağa benziyor. kanım ısındı resmen :D sony xperia tabletler süper mesela ama 500-600 dolar çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 piyasadaki en iyi aletlerden fiyatina aldanma. pil isinma sorunu dolayisi ile toplatilmisti ama geri sunuldu tekrar revize edilerek. ihtiyacin varsa hic kacirma daha iyisi yok fiyati 600dolar olsada gene en iyisi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 2016 mart da shield x1 cikacakmis su anki k1 dan daha iyi tabii.. The custom-developed GPU is apparently going to be twice as good compared to the one seen in the Tegra K1, and it will be capable of 1 teraflop of floating point performance. The Shield Tablet X1 seems to keep its predecessor's 8-inch 1,920x1,200 touchscreen, yet it comes with 3GB of RAM and 32GB of storage. It will have Bluetooth, Wi-Fi, and GPS too and will run Android 6.0 Marshmallow. Ucmuslar daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 benim desktoptan daha iyi olmuş spec asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 steam'den stream ederek oynanbiliyo mu rahatca peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 nvidia nin en buyuk amaci o zaten bu aletlerde, hatta nvidia hub dan amerikadaki serverden stream edilen free oyunlari bile oynuyorsun net iyiyse sikintisiz. Grafik kartinin iyi olmasi lazim tabii ona bir bak hangileri destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Birsey deniycem bugun. Pc den shielde stream shieldi tv ye baglayip goruntuyu tv den alip oyunu ps4 controllerdan oynayabilecekmiyim, zaten shield su an tv ye takili, oluyorsa steam link de olmus olacak alet bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 demek istediğim, evde oyun makinesi olmadan direkt steam ağına bağlanarak oyunlarımı oynayabilecek miyim idi aslında. biraz fantezi ama olsa iyi olur öyle bişey ne bilim. veya mesela steam'deki oyunlarımı tablet'e indirip oynama şansım var mı? android desteği diye bişey olması lazım galiba o da yok. steamplay diye bişi varmış onu destekleyenlerle olur mu mesela. epey bi noobum anlayacağın bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 o dedigini zaten herhangi bir gelismis elektronik alette (tablet smart phone vs) stream software ile yapabilirsin ama kendi pc'in olacak tabiiki.. Steam serverlerinden bahsediyorsan oyle bir sey yok. Is yerinden evdeki pc ne baglanip oyun oynarsin ama verimi internet baglantisinin kalitesiyle alakali.. Shieldden gene herhangi bir yerden pc ye ihtiyac olmadan nvidia nin serverlerine baglanarak onlarin sunduklarini oynarsin ama net cok onemli gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Shield'i siparis ettim almanyada, 17sinde stoka gelcek diyodu gelmedi henuz. 21'ine kadar gelmezse ustune 100€ ekleyip sony z3 compact tablet almaya karar verdim iyi yapmis miyim? 21inde donuyorum cunku. Gonlum shieldde gerci alabilirsem iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kanuni said: 2016 mart da shield x1 cikacakmis su anki k1 dan daha iyi tabii.. The custom-developed GPU is apparently going to be twice as good compared to the one seen in the Tegra K1, and it will be capable of 1 teraflop of floating point performance. The Shield Tablet X1 seems to keep its predecessor's 8-inch 1,920x1,200 touchscreen, yet it comes with 3GB of RAM and 32GB of storage. It will have Bluetooth, Wi-Fi, and GPS too and will run Android 6.0 Marshmallow. Ucmuslar daha da. Su aletlerde neden LTE 4G falan yok ya cok uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Herkes smart phone sahibi diye dusunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar