raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yoldangecen adam dersen fakrlı oluor. (bu arada tt benımpesımden adsl vermekıcın kosturmadı. oturdugum semtte ilkalnlardım) sonucta "yoldan gecen" adamla senaynı parayıverıosun senınne ayrıcalıgın var.. herneyse anlamsız bır tartısma yapıoruz uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: raistlinthewiz, 27 Ocak 2005 21:50 tarihinde demiş ki: yoldangecen adam dersen fakrlı oluor. (bu arada tt benımpesımden adsl vermekıcın kosturmadı. oturdugum semtte ilkalnlardım) sonucta "yoldan gecen" adamla senaynı parayıverıosun senınne ayrıcalıgın var.. herneyse anlamsız bır tartısma yapıoruz uzatmayalım benim bi farkim war ben 1.5 sene telekomun onunde bekledim !.. neyse uzamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beklemen birsey desitirmior. sonucta aynı parayı verıorsun[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ping adresi ne WoW EU serverının?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 adres bilmiyorumda oyunda pingi gosteren bir ibare neyin var cantaların oldugu seyin yanında hemen (sağ alt oluyordu galiba ) onun usutne gelince yazıyor kaç ms olduğu bu sabh 180 ms civarıydı bende[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hmm bunu bilmiyordum saol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bağlantın ne[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 256 dsl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 180 ms gayet iyi.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bazen arada sapıtıyor 1500 1600 e fırlıyor ama normal halı 180 - 300 arası yanı baya iyi bizim çıkışlar iyi olduktan sonra yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 128 cable ile silerim o zaman wowu ehehe[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genelde kablonun pingi daha iyi diye biliyorum oyunlarda. En azından AO zamanı öyleydi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: raistlinthewiz, 27 Ocak 2005 21:50 tarihinde demiş ki: yoldangecen adam dersen fakrlı oluor. (bu arada tt benımpesımden adsl vermekıcın kosturmadı. oturdugum semtte ilkalnlardım) sonucta "yoldan gecen" adamla senaynı parayıverıosun senınne ayrıcalıgın var.. herneyse anlamsız bır tartısma yapıoruz uzatmayalım yaw adamlara nerdeyse zorla ikna edip veriyorlar ve alanların da çoğu netten anlamıyor bi deneyelim vs vs[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben kabloyla girdim 300 ping falan aldım hatta daha da düştü. Kablom Ultradan default. Bana çok gelmedi ya, yoksa 100 - 150'yle mi oynamamız normal?[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cabuk duzelsin yoksa kafayı yedirecek bu pingler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu aralar bende çok iyi pingler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bazen pingler duzeliyor bazen çoşuyor ve millet şinirleri tepesine çıkıyor yuksek ping le oyun oynamak işgençeden farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dünden itibaren 250 civarlarına indi bende de.. (256k adsl, istanbul)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 250 ping le normal oynanabiliyormu? Yada şöyle sorayım Wow da en ideal ping kaç (adam gibi oynamak için)[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla 180 gibi pingle sıkıntı yasamıorum 300 kadar mutluyum -500 filan oldugunda dikkatli :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar