sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 http://i.hizliresim.com/QYEnog.jpg Durum bu. Malezya ve Singapur dan alabilirim, 2-3 ay sonra döneceğim bakmaya başladım. Iphone 6 var 16 gb TR den alınma, bir de ipad 4 16 gb var. Fiyat farkları tablodaki gibi, dönmeden bir tanesini yenileyeyim diyorum, bilemedim hangisini şeyapsam. Iphone almak mantıklı gibi duruyor ama 6 dan neden 6s e geçeyim o da bir muamma. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 alma bence baya saçma elindeki aletler gayet yeterli tüketim toplumu olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Iphone 6 al sat derdim de haketmiyot bunlar bosver. Pahali pahali odesin aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yeni akit yorumcusu: Ipad 16daki fiyat farkinin az olmasi sevindirici. Ekonomimiz iyi yonde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bunların 4gsi burada çalışacak mı? bide vergi iadesi falan varsa farkı dahada açabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 4g çalışır mı bak kararsız kaldım, bunu bir araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ipad pro 128 mi alsam, gtüme falan sokarım iyi olur. 128 sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 4g direk sim card dan almıyor mu interneti zaten? Çalışması lazım da 4g almaya gerek yok. Heryerde internet var, hiç olmadı telefondan hotspot açarsın. Onun dışında vergi var mı ki o ülkelerde bu ürünler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 4g de soyle bir sikinti var, telefon geldi ornegin telefonu kapatinca bir 5-6 sn ye alet kopuyor herseyden tekrar baglanana kadar. bu yuzden ben 3g ye cektim ayarini.. 3g 4g varsa destek olarak sorunsuz kabul eder neden etmesin, sim kart ve saglayicisi ile alakali bu. keske iphone 7 karsilastirmasi olsaydi direk al derdim ama 6 dan 6s e.. yani o fiyata kacmaz tabii. edit : ipad icin 4g icinse bence wifi al gec :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar