kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Boot ekraninda yoksa advanceten filan hdd kısmını usbye cevir ondan sonra gir boot kismina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 kzpmaza said: Programin adi windows usb/dvd tool. google a windows usb tool yaz cikan microsoft sitesine gir sayfanın altlarina dogru indirme linki var teldeyim bakamiyorum. ayrica yok mu win7 isosu filan xpyle ugrasma Cozumun cok basit yani temiz win7 kur dosya filan alicaksan al sonra tekrar temiz 10 kurarsin iso dosyam yok microsoftun sayfasindan indirmeye calisinca da haliyle product key istiyor. bendeki tek product key 8e ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 haa bende cevap attım isoyu seç diye adama okumadan ya, e sen neyi yazıyordun ki programla? iso yoksa gg pirate flm indirme şansın varsa bi iso win7 flm onu yazıp kurup idare edebilirsin, sakin ol bugün sabahlarsın sen sinir yapıp kendini yorma :) hepimizin başına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 dasbock hangi şehirdesin? ankara ise 7/24 açık hesaplı bir bilgisayarcı var bildiğin yönlendireyim uğraşma boşuna hallederler bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 sectigim iso xp icindi ama ise yaramadi usbyi gormedi win7 isom yok ama win 8 key var win8i usbye kurabilir miyim? bu arada almanyadayim asil sorun bundan kaynaklaniyo zaten. tamire gotursem okuz gibi formatlicaklar direkt adim gibi eminim pratik adamlar degiller o yuzden telaslardayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 sunu denicem bi de elimde bi bu kaldi en azindan win8 key var http://lifehacker.com/how-to-run-a-portable-version-of-windows-from-a-usb-dri-1565509124?utm_expid=66866090-67.e9PWeE2DSnKObFD7vNEoqg.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.de%2F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 usbye boot olarak atıp bilgisayara kurabilirsin tam detayını okumadımda. win8 keyle win8 isosunu indirebiliyorsun diye biliyorum microsoftun sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Gel karlsruheye bi çayımızı içersin hallederken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 @lectre deneyeyim umarim olur da rahatlarim @mulgear6 hocam uzak ya oldugum lokasyona thuringenden gelmek pahaliya patlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ünide okuyosan msdnaa vardır mutlaka. Beleş microsoft keyleri bak bi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 malesef yok sadece office key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 arkadaslar ubuntuyu yukledim ve sonunda calistirabildim ancak ufak bi sorunum var windows uzerine gelince asagidaki hatayi veriyor windows8 yazmasini anlamis degilim acikcasi computer uzerine gelince gosteriyor icerigi ancak anladigim kadariyla ubuntu os'in icerigini gosteriyor ne yapmam lazim hd gg mi? http://i.hizliresim.com/qRgXnQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 aramadan disks yazip enterlayinca harddiscin durumunu gozlemleme sansim oldu Disk is OK one attribute failed in the past (37C/99F) yaziyor sanirim hd saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 oldu abi sonunda kendimle konusuyu gibiyim ama basardim sdfds ubuntuya girdikten sonra hdyi manuel olarak mount etmek icap etti resimde sda5 yazan kisim artik dosyalarima ulabiliyorum herkese tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 hiç anlamamda linuxtan, ubuntu ntfs görüyor muydu? önemli değil, sen yeterki böyle sorun yaşayıp kafayı ye, bizede uğraşmalık bir şey çıkıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 aman abi ya haftasonumu yedi su olay telastan disari bile cikmak aklima gelmedi dusmanimin basina gelsin bu olay bizim degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar