ugurson Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Akse, 25 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki: sufi ve emrellius gerekli cevaplari vermiş.FRF kimseyi davet etmez.FRF ye üye olmak isteyen,recruiter larimizla kontağa geçer ve prosedür uygulanir.Türk rebellerin ortak şehirde yaşamasi bence mantiksiz.PVP olursa çağirirsiniz,pvp cilerimizi göndeririz.crafter larda sadece attack ve peace special i var:) sanırım tumanın frf de toplanma fikri degisicektir akseden güzel bir cevap gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 en iyisi birlsemek isteyenler yeni bi guild kursun.Bu is öle frf de falan olmas.[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!! -King Elessar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 uğur seni severim,oyunda senle hiç problemimiz olmadi.Ama Frf konusunda açıklamaların beni üzdü.Ne Enako nun ne sufi nin frf de imtiyazlı hakları yok.Bunu sende biliyosun.FRF hakkında konuşurken daha dikkagtli konuşmanı tavsiye ederim.Sonuçta sende frf nin üyesi idin.Force guild ine başarılar dilerim.(Rebel olmaya devam ettiğiniz sürece)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 söledime söliceme bin pişman ettiniz ben mümkün mertebe bir noktada buluşalım istedim. Hemen hemen gezmediğim sehir gitmediğim gezegen kalmadı kimi sehirler var 3 tane mall binasi var ne ararsan var. yok şunun için başka şehre gidicen yok bunun için bu gezegene gidicen derdi yok adamalar herşeyi düşünmüşler 3 tane pa yi kurmuşlar şehre birlikte paşa paşa geçiniyorlar kusura bakmayın hata etmişim PvP mi istiyorsunuz bundan 1,5 ay önce bir kaç arkadaş PvP yapmaya gittik. Bizi Jedilari ile geldiler indiridiler bir de dalga geçtiler FrF bumu diye ( O zamanlar FrF deydik) Acayip gücüme gitti. Bir guild olsunki PvP ye gidiyoru şunu sölim kesinlikle ben bunu bir şey istediğim için yapmadım şimdi guildlar hiçbir konuda uzlaşmıyor diyede kendime guild kurup milleti toplama niyetinde de değilim Eclipse se bu kadar turk Pa Birde ben mi kurucam[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tek bir şehirde olsaydık cidden daha güzel olurdu.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sanki aksiyon var da sehirde toplancaksiniz abi[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oda doğru aslında[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aksiyon olması için; öncelikle aksiyon yapicak adama ihtiyac var. millet karşılarında toplama bir pvp takımı görünce kendilerini bir bok zannediyorlar onun yerine tek bir guildin altinda olsa idik vede pvp yi bu şekilde yapsaydık millet bizim adımızı duyar vede derki " Server da adama gibi PvP takımı var x guildinin" derlerdi. buda insanlari bizi yenmek için PvP takımı kurmaya iterdi bu durum. Ama ben boşa konuşuyorum nasılsa siz birleşmek istemiyorsunuz kimse kendinden ödün vermiyor burnundan kıl aldırmıyor bir orta nokta bile aramıyorsunuz. kimseye kırgınlığım yok ama bundan sonra lütfen kimse de gelip bana abi birleşelim şunu yapalım bunu yapalım demesin isim vermiyorum. Kişiler kendilerini bilirler, birleşmek isteyen kendi sölesin bir daha beni bulaştırmasın bir dayak yemediğim kaldı be...[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla tuman abiyi üzmeyin artik!Madem birlescez veya birlesmicez bigun oyunda toplanip konusalim hem tek sehir de cok guzel olur adi da Istanbul olabilir di veyahut türk'lükle ilgili birsey vede bu durum gercek bizim yani türklerin heryerdeki en büyük problemi tarihde de bu var onlarca türk devleti bunlarin en az ücü ayni dönemde var olmus ve alakalari yok yok o kavimler göçündeki binbir türk devleti nasil ciktı?hepsi birden anadolu'ya veya baska bir yere yerlesse nolurdu bi düsünün....[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!! -King Elessar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Türklükle ilgili birşey(şehir guild) altında toplanmak istiyorsanız bende ayrılmam ayda birde olsa girer yardımcı olurdum.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Akse, 26 Ocak 2005 13:03 tarihinde demiş ki: uğur seni severim,oyunda senle hiç problemimiz olmadi.Ama Frf konusunda açıklamaların beni üzdü.Ne Enako nun ne sufi nin frf de imtiyazlı hakları yok.Bunu sende biliyosun.FRF hakkında konuşurken daha dikkagtli konuşmanı tavsiye ederim.Sonuçta sende frf nin üyesi idin.Force guild ine başarılar dilerim.(Rebel olmaya devam ettiğiniz sürece) Benim 1 kisi haric hic kimseyle problemim yok canım, bilirsinki frf den ayrılma sebebim guildi ben ve bikac arkadas dahil daha organize bi hale cevirmeye calismakti (hq falan kurmak istiyorduk ve bunun icin fp bile yapmaya baslamıstım o sıralar), yalniz enakonun tutumu ve davranislari sonucunda (bana ters gelen) aramizda sorunlar cikmisti frf den de o yüzden ayrilmistim eger frf forumlarini bi karistirirsan sevinirim, üstüne üstlük frf forumlarinda hakkimda konusmalar olurken söz hakkı dogarken forumlardan sorumsuzca bir sekilde banlenmek var, mademki haksızdım neden konusamadılarda ban verip arkamdan rahatca atıp tuttular bunuda sorarım, her neyse eski defterleri actirttin bana :) Not: Ben hic bir zaman frf üyesi olmadim oradaki arkadaslarimin yaninda bulundum, cogunun yaptigi gibi bende frf ye ne tuzuk okuyarak girdim nede bi cikar edinmek icin,amac sadece oradaki arkadaslarla biarada olmakti fakat anladimki bunun icin frf ye gerek yok ! Tuman kardesime Bir öneri Bu arada bi topic acalim ve halen oynayan rebel turklerin isimlerini alalim bakalim kac kisiyiz ona göre bir olusum icine girmeyi deneyelim frf olur veya abc olur o sonraya kalsın [signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisanlarin krali" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye [Bu mesaj ugurson tarafından 27 Ocak 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 uğur cevap vermeye bile gerek yok sana.Senden biliyosun.Enako nun frf de hiçbir ayricaliği yoktur.Sadece kurucudur.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Farinal, 25 Ocak 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: Sin, 25 Ocak 2005 21:48 tarihinde demiş ki: herkes acsın bria da bi char.. 1 ay kasalım 100 kişilik pa kuralım swg ye ses getirelim... bencede abi Bria'da oyniyalim hemde herkes icin yenilik ve daha zevkli olur.(zaten eclipse deki ismim cok b.kdan.:) ) iyi olur vallahi bria daki ping olayı nasıldır ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Akse, 27 Ocak 2005 11:36 tarihinde demiş ki: uğur cevap vermeye bile gerek yok sana.Senden biliyosun.Enako nun frf de hiçbir ayricaliği yoktur.Sadece kurucudur. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Herkese duyrulur FrF ye geri döndüm ama belki sehir olarka birlesemiyecegiz belki ayni guildda toplanamayacagiz ama güclerimizi birleştirip adam gibi müttefik bir Rebel PvP takımı kurmaya niyetim var[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 PvP yapmak isteyenler bir zahmet benimle irtibata gecsinler oyun icinde mail atarsaniz herkezi bir noktada bulusturabilrim vede en yakın baskın ı pilanlariz hatta baskın yerine implerle battlefield bile yapabilriz Mop un ortasında bir meydan savasşı hicde fena olmaz[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) [Bu mesaj veliaht34 tarafından 27 Ocak 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 enako ayrıcalıksız aksecim biz buna inanmıyoruz kusura bakma :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada bu tür tartışmaları bırakın artık birbirinize laf atıpta elinize birşey geçmeyecek herkesin kararı kendine saygılıyız... bir zahmet asıl konuya bakalım aslında bu PvP olayı yeni bir başlık konusu en iyisi yeni bir başlık açayım[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tha_hate Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 babalar 1.5 aydır oynuyorum eclipse deyim.master fencer a az kaldı.. bayağı tartışmışsınınz ama herhangi bir toplanma varsa ben varım...bu arada rebel lutanent ım oyundaki adımda genco..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar