sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Şu son olaylardan sonra fransa bize vize verir mi yoksa süründürür mü lan? tatil planı yapacam ama bi ihtimal başka ülkeye gitsem de hiç risk almasam mı diye düşünüyorum, vize çıkmama ihtimali yüzünden. Genel olarak kıl mıdır Fransa? ek bilgi geçmiş olan ingiltere, şengen vizelerim, sürmekte olan amerikanya vizem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 olağanüstü hal var şuan fransada biraz sıkıntılı olabilir. Normalde vizeyi kolay veren bir ülke ki hele hele ingiltere vizen varmış hiç sıkıntı yaşamazsın normalde ama OHAL işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 aracı firma ile aldım, salı verdim evrakları az önce çıktı vizem. ama iş amaçlı (fransız şirketi) + davetiyeli ve aracı kurum vip hizmeti ile, normal vizelerde kasım ayı full kapalıydı. acelen varsa eğer vip hizmetlere bi bak istersen. + vize ücreti kadar daha veriyorsun bana maliyeti 500tl gibi oldu. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ten tengin koyuysa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Yunanistan vizesi almak en rahatı. 1 senelik verdiler bu hafta. Bir girdi çıktı yapıp sonra istediğin yere gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 risk budur de ..belcikaya basvur oradan fransaya gec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 alsan nolucak, pis turko diye geri yollayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 lan gıtmeyın adamların huzurunu kacırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bunun düşünülmemesi bile lazım. sen bi dene abi vize için al randevunu git. özellikle çalıştığın yerle alakalı maaş bordrosu falan tadında birşey götürürsen kolaylaşır. daha kendini patlatan veya terörist bitane üniversite mezunu veya düzgün işte çalışan adam çıkmadı sanırım. ayrıca birsürü vizen var. elin yüzün konuşman falan düzgünse o 5 dakkalık sözde mülakatla çıkar vize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sana vermezler, gider orda bikbik fransayi sikayet edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar