tambjk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Elinizin altında hiç kullanmadığınız, çalışır vaziyette laptop var mı? Ekranı kırık fln olsun önemli değil, tv'ye bağlayıp, torrent ile film dizi indirip izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ekranda görüntü olmasa bile açılsın çalışsın yeter. donanım olarak; -min 2gb ram -HDMI çıkış portu -Sağlam usb girişler -En az Core2duo ayarında işlemci. donanıma göre 100-150 TL ye yada dürüm karşılığı elinden çıkartmak isteyen varsa alabilirim hurdanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 100 liraya popcorn hour satamadi adamin biri burda ya. Onu bi durt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bende böyle bir makine var aslında ama 100 liraya vereceğime dursun kenarda abi fakir fukaraya hediye edeyim daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi hurdacımısınız :) satıverin işte eskilerinizi, bak esh nasıl döktü stash de ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 eshle en son bobregin biri icin pazarlik yapiyorduk ne diyorsun.. saolsun ustune dalagi da vereyim karacigerden de bir lobu almazsan darilim filan demeye baslayinca tirstim vazgectim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 raspi2 aldım 110 liraya bugün yarın gelir kargo. ona bi de yüz liraya dac alıcam yakın zamanda, 1080p oynatma performansını bildiririm burda. laptoptan daha işlevli olur iyi olursa, nitekim hurda laptop 1080p oynatamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bi tanıdığım vardı böyle hurda laptopları alıp parçalayıp bir parçalarını bir birleriyle değiştirip 3-4 katına satıyordu.100 m2 lik bir yer tutmuştu içerisi hurda laptoplarla doluydu sfahs buda böyle bir anım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Drall said: raspi2 aldım 110 liraya bugün yarın gelir kargo. ona bi de yüz liraya dac alıcam yakın zamanda, 1080p oynatma performansını bildiririm burda. laptoptan daha işlevli olur iyi olursa, nitekim hurda laptop 1080p oynatamıyo en az core2duo ayarında bi işlemci bulabilirsem, oynatabilirim diye düşündüm. Sen dene bakalım abi, bu derde bir çözüm olabilir belki, laptop taşıyıp bağlama hamallığından kurtulabilirz böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bende vardı bi tane ama allah bilir nerde simdi, aksam bakayım bulursam satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kanka bende macbook var core2 duo verem 900TLden tambjk said: Drall said: raspi2 aldım 110 liraya bugün yarın gelir kargo. ona bi de yüz liraya dac alıcam yakın zamanda, 1080p oynatma performansını bildiririm burda. laptoptan daha işlevli olur iyi olursa, nitekim hurda laptop 1080p oynatamıyo en az core2duo ayarında bi işlemci bulabilirsem, oynatabilirim diye düşündüm. Sen dene bakalım abi, bu derde bir çözüm olabilir belki, laptop taşıyıp bağlama hamallığından kurtulabilirz böylelikle. Kaldırmıyorlar abi kasma bende mac var 1080 izlerken 6 saniyede bi tekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Evde çocuk odasında çizgi film için kullandığım eski laptopum da core2duo p8600 işlemci 4gb ram, hd4650 ekran kartı var, oynatıyordu full hd. cep telefonu işlemcilerinin 4k oynattığını, hatta 100-200TL lik set boxların kıytırık işlemcilerinin oynattığını düşündüğümüzde problem yaşamam gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 "nutella yerim" said: bende vardı bi tane ama allah bilir nerde simdi, aksam bakayım bulursam satarım Bakabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Meegopad T02 için ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 tambjk said: "nutella yerim" said: bende vardı bi tane ama allah bilir nerde simdi, aksam bakayım bulursam satarım Bakabildin mi? abi taşınırken kaybettim sanırım, ya da götoş eski ev arkadasında kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 "nutella yerim" said: bende vardı bi tane ama allah bilir nerde simdi, aksam bakayım bulursam satarım 1st world problem resmen. laptopları kaybedebileceğimiz döneme geldik mi ya fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar