monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Merhaba arkadaslar, İs gorusmesine gidecegim, bu firmanin genel anlamda calisma kosullari hakkinda bilgisi olan ön bilgilendirme amaciyla bana pm yoluyla ya da buradan donus yapabilir mi. İnternette zibilyon tane firmayla ilgili bilgi bulabiliyorum ama bu firma hakkinda bir yorum bulamadim. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ekşiye bakmak en mantıklısı bu konuda, dana koymuş ztn linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Oraya baktim fakat cok bir bilgi alamadim o yazanlardan o yuzden sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 isminden anladığım kadarı ile 2.sınıf teknopark şirketi. müdür şirketidir, kurumsalız diyip, kurumsallığın yanından geçmezler. maaş için de asgari yatıralım gerisini elden verelim derlerse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 herkes yossi kohen. ve bogazici mezunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Benim bi arkadaşım staj yapmıştı çok hatırlamıyorum ama genel olarak memnundu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar