Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drive ile ilgili bir soru

totemic

Öne çıkan mesajlar

şimdi arkadaşlar drive'da bir adet timeline yapmam lazım. ancak üst satırda her sutuna bir adet gelecek şekilde saatler sabit kalacak (07.00-09.00 vb.) altta ise her gün için ayrı ayrı o gunun yapılacak ısler vb seyler yazacak. ama ne yaparsam yapayım alttakı satırı kaydıramıyorum. yapmak istediğim bu dsmart, digiturk vb digital paltformların yayın akışlarını gösteren timeline gibi birşey ama drive'da yapamadım var mıdır bir çaresi? kesin kolay birşey ama ben bulamadım.

örnek şu;
dsmart tv guide

bunun basitini yapıp haftalık program çıkarmak amacım.
Sosyal ağlarda paylaş

Drive da derken ? benim aklım direkt otomatik kayıt filanmı yapacaksın DVR ile diye düşündüm ?

amacı biraz daha açabilirmisin ve neyle yaptığını neresi için nerde kullanacaksın vs ?
satır filan diyor karışık anlatmışsın

"digital paltformların yayın akışlarını gösteren timeline gibi birşey"

3 Kere okumama rağmen Bunu çıkarttım bitek anladığım içinden...
Zaten türkçem okadar iyi değil :)

Sorular bunlar

Drive ?
Timeline neyle yaziosun ?
Satır kalıo dediğin nedir ? ss belki yardımcı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

google drive evet ama yapmak ıstedıgım şöyle anlatayım;

resimde mesela toplantı 7'de başlıyacak ama 10'da bitecek 10.30'da da başka bir görüşme var. ben D2-D3 satırlarının kenarını 7 ile 11 arasında bir yere getiremıyorum ustten bagımsız olarak.

getiremezsin.

2 3 5 7 9 ... satiri satir olarak birlestirip sutun olarak asagida birlesmemis ayrik olanlari istedigin ayarlayacan.11 13 15 17 19 ... da olur birlesecek satir sayisi.isine geldigi kadari blokluyosun altta kalan ayrik satirlari baska durumlara gore birlestiriyosun.o dedigin oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

hmm anladım mantıklı denıyecem saolasın.

soyle eklentiler var : http://www.youtube.com/watch?v=YO3jdYZIYaY

templateler falan var.o duzeni oturtmak keyifli ama zaman alici biraz.hazir templatelerle eklentilerle cozersin o olayi eger tablo cok karmasik olacaksa.diger turlu sutun genisligini azaltip kare gibi yapican mesela.sonra 30 sutunu ayni boyuta getiricen.sonra paintte resim yapar gibi mapleyecen kafandaki layoutu satir sutun birlestirip renklendire renklendire.

dertli is.yazarken bile yordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...