Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba bi girin bakın karakterler meslekler hakkındaki düşünceler vs yazın.

Spirit_turkey

Öne çıkan mesajlar

Abı ben korede tek basıma level 31 rogue yapdım sonra bırakdım level olayını pvp yapdım sıze dıyım eger adam ıyıyse tam solo ıcın roguler delı olur kendımden 3 level ustunu oldurebılıyorum olmesembıle kacma skıllerı yeter stun skıllerıne hıc gırmıyorum tam kacmak ıcın bırebır bıde gorunmez olup ılk darbeyı senın vurman harıka bı olay bak sımdı aklıma geldı level 30 dum gıddım elıte moblardan para caldım oldurmedım ama sadece caldım 2-3 saatde 2 gold yapdımı bılıyorum ısın guzel kısmı ılk bas calıp sonra oldursen 2 katı para alıyorsun para sorunu ıstemeyenlere bır bır chardır
Sosyal ağlarda paylaş

e tamadam rogue tam solo ıcın hunter shman fılan palavra solo oynayanlara tavsıye edılır aslında warrior da solo oynar ama sıkıcı olur bana gore en one koy tank dıye her kez ona yumulsn hos ben benım levelımdekı warrior ezdımı bılıyorum 3 4 level ustumdede ya kacıyorum yada 50 100 hp kalıyo en son kore de level 44 hunterla kapısmısdım petı olmasa bos dırek adama dalacan petı bosverıp bu sefer slow fılan addımı ısın cok zor oluyor ama sundan emınım benım 3 4 level ustumu alırım eger shman yada mage ne yapacan dersenız gorunmez olarak yanına kadar gıdebılırsem ısı bıter arkadan bu chıpshot 4 sanıye stun eder 2 sınıster koyuyon 3 yada 4 combo eder o sırada bı back koyarsan 4 combo eder en az sonra karsıne gecıp tekmeyı koyarsan 5 sanıye buyu yapamaz sadece vurur hatda ıyıce gaza gelıp elındekı 4 combo yada 5 combo puanı ıle yumruk koyarsan 5 sanıye stun olur 1 combo 1 sanıye stun edıyo bayagı bı hasar verırsın ee tabı bunları yaparken yanında mutlaka tea olması lazım ısın en zor kısmı rogue oynayan bırısının cabukluk yapabılmesı lazım ben korede en azından 7 8 kere rogue char acdım sadece elım alıssın dıye bence hızlı olmayan ve dırek savasırım duz savasırım dıyen arkadaslar rogue charı acmasın derım cunku tek amacı pusu ve tuzak ve ozellıkle prı mage shman gıdılerı peynır ekmek gıbı yer ornek 10 15 tane level 28 29 mob arasından gecıp dırek boss oldurmek kımseye nasıp olmaz (redbaron bılır ehah lol ) ve geldıgın gıbıde ordan cıkmak harıka bısı ya yada allınce kuvvetlerı yanından gecerken arkadaslarına soylemen harıka bı olay yıne soyluyorom eger hızı ve ben arkada durup onde savasmam dıyen arkadaslara bır numara gıder :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Warri, 22 Ocak 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
Ya şimdi milletin benle aksi düşüncelere sahip olmasa kuvvetle muhtemel ama tank warriorum vardı kendimden 34 LvL'dım ben ve çok rogue pvpsi yaptım tabiki Türk'ün pvpsi farklı olur hepimiz oyun mercimekleriyiz anlarız biz bu işten de onlarda iş tutar sonuçta... 5 level fazla rogue'a bile kaybetmedim kontr atak abilitylerim sayesinde bana ne kadar hızlı vurursa o kadar hızlı öldü kendileri...

tamam biz size dönücez..[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated.
I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackWolf55, 23 Ocak 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
e tamadam rogue tam solo ıcın hunter shman fılan palavra solo oynayanlara tavsıye edılır aslında warrior da solo oynar ama sıkıcı olur bana gore en one koy tank dıye her kez ona yumulsn hos ben benım levelımdekı warrior ezdımı bılıyorum 3 4 level ustumdede ya kacıyorum yada 50 100 hp kalıyo en son kore de level 44 hunterla kapısmısdım petı olmasa bos dırek adama dalacan petı bosverıp bu sefer slow fılan addımı ısın cok zor oluyor ama sundan emınım benım 3 4 level ustumu alırım eger shman yada mage ne yapacan dersenız gorunmez olarak yanına kadar gıdebılırsem ısı bıter arkadan bu chıpshot 4 sanıye stun eder 2 sınıster koyuyon 3 yada 4 combo eder o sırada bı back koyarsan 4 combo eder en az sonra karsıne gecıp tekmeyı koyarsan 5 sanıye buyu yapamaz sadece vurur hatda ıyıce gaza gelıp elındekı 4 combo yada 5 combo puanı ıle yumruk koyarsan 5 sanıye stun olur 1 combo 1 sanıye stun edıyo bayagı bı hasar verırsın ee tabı bunları yaparken yanında mutlaka tea olması lazım ısın en zor kısmı rogue oynayan bırısının cabukluk yapabılmesı lazım ben korede en azından 7 8 kere rogue char acdım sadece elım alıssın dıye bence hızlı olmayan ve dırek savasırım duz savasırım dıyen arkadaslar rogue charı acmasın derım cunku tek amacı pusu ve tuzak ve ozellıkle prı mage shman gıdılerı peynır ekmek gıbı yer ornek 10 15 tane level 28 29 mob arasından gecıp dırek boss oldurmek kımseye nasıp olmaz (redbaron bılır ehah lol ) ve geldıgın gıbıde ordan cıkmak harıka bısı ya yada allınce kuvvetlerı yanından gecerken arkadaslarına soylemen harıka bı olay yıne soyluyorom eger hızı ve ben arkada durup onde savasmam dıyen arkadaslara bır numara gıder :)

o cheap shottı galiba ama sen combo point bile sayamazken nasıl boyle kral oluyorsun anlamıyorum.
Ayrıca 3 4 level ustunu bir insanın oldurmesi ne onun iyi bir oyuncu oldugunu neden class ın über oldugunun bir göstergesidir.

Böyle dan dun konuşuyorsunuzda bi movie koyun bakalım görelim kimi alıyorsunuz nerenize ?[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Limbeck, 21 Ocak 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Gay. . . NightElf mi gay oluo ?
Yanlısın var. . .
Kusursuz Irkın kararmış hali olsa bile elflerin her turu insanlardan cok daha kutsal sayılır. .

Elflere her zaman uyuz olurum, niye onlara ayrıcalık tanınır onlar güzeldirler. Hayır güzel felan değiller SADECE şımartılan beyinsiz bir ırktır. Elften sadece büyücü olur gerisi yalandır. Şımarıktır elfler kendilerini bi halt sanarlar.
Öyle kulaklara sahip olacağıma çenesiz bir undead olurum daha iyi :D :D :D

[Bu mesaj Asphodel tarafından 23 Ocak 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 23 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
said:
Limbeck, 21 Ocak 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Gay. . . NightElf mi gay oluo ?
Yanlısın var. . .
Kusursuz Irkın kararmış hali olsa bile elflerin her turu insanlardan cok daha kutsal sayılır. .

Elflere her zaman uyuz olurum, niye onlara ayrıcalık tanınır onlar güzeldirler. Hayır güzel felan değiller SADECE şımartılan beyinsiz bir ırktır. Elften sadece büyücü olur gerisi yalandır. Şımarıktır elfler kendilerini bi halt sanarlar.
Öyle kulaklara sahip olacağıma çenesiz bir undead olurum daha iyi :D :D :D

[Bu mesaj Asphodel tarafından 23 Ocak 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

beyinsiz bir ırk ama mage ilginç tabi. :p[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated.
Sosyal ağlarda paylaş

yok intelligence olarak değil huy olarak :D şey gibi düşün böle aptal bir tip gelir 247o823406728076 trilyon lirrası vardır kızlara trip atar pok gibi para var diye ama okul 1. cisidir sende beyinsiz dersin :D aman neyse ELFLER UYUZ :D[signature][hline]

[Bu mesaj Asphodel tarafından 23 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

instagor hehe emin ol senden iyi oyuncudur. :) birde böle ani çıkışlar yapmazsanız daha güzel olur forumlar burda birbirimiz ezme değil bilgilendirmeye çalışalım yoksa herkes kral kendine göre değilmi? hehe birde o arkadaş doğru yazısında yanlış yazımlar mevcut ama yazısında ben kralım ezerim geçerim demiyor yada rogue über gosu hasu bir class demiyor demi? heyecanlanmadan okuyup yazarsak hem birbirmizi kırmayız hemde karşıdaki adama fikirlerini sunmada sorun yaşamazsın yoksa bu tip yazılarla kimse kimseyi iplemez :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 24 Ocak 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu warrior a duz class demektende ne olur wazgecin artik.

Tamam pvpde ezik falan gorunuyo ; bu birazda onun muadili olan paladinin uberliginden kaynaklaniyo. Ama bence asil duz olan char warrior deil paladindir.

1 kaç aura blessing haricinde duz atak ve heal a dayali tamamen monoton bi char.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ama bol keseden atan var.ELF de bir kere mage klası yok oyunda.Elf nasıl büyücü olcak.:)İkincisi elfler savaşcı bir ırkdır.Tipleri gay e benzer.Çünkü gay ler erkeklerin daha kadınsı görünümünde olanıdır.Elf erkekleride o yüzden gay dir lol.Human veya cüce yi tercih ederim ally olsam.Ally da olmam ayrıca bütün beceriksizler orda 2 aydan fazla beta oynadım.Herzaman kendi levelimde mob keserken arkadan sinsice dalarlar.Yüz yüze adam gibi savaştığım vaki değildir.Allince arkadaşlar alınabilir ama bunların hepsi gerçek adam gibi PvP yaptığımı hatırlamıyom.Ben kendimden 3-4 level düşük charlara bile saldırmazken.Benden 10 fazla leveli olan çok Ally bana birde mob keserken daldı üstelik.Nedir sizin bu Horde den korkunuz.Özellikle Shamanlardan.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

ayy çok korkuyorum hordedan biri beni kurtarsın heheheheh

Arkadaşım. Hiçbir zaman bi horde görünce dalmamazlık etmem ister yüzyüze ister Mob keserken. Sana eziqleri denk gelmiştir. Bi gün karşılaşırsak emin ol kaçmıyacam :)

Ayrıca elflerde Gay tipi falan yok o tip humanlarda var. Lütfen yapmayın 1 tane adam akıllı görünüşü olan ırk var oda elfler. (Blizzard saolsun güzelim undeadı b.k etti). İlle bişey diyeceksiniz ya elf e de gay dediniz. Ya söyleyin lütfen ne ip.eliğini gördünüz Nightelflerin.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam ilk başta şakayla karışık gidiyordu diye düşündük. Ama ,eşcinsel oyuncuların hpsi elf seçiyo, gibi bir yaklaşım hem olgunluktan uzak bir davaranış hem de ayrımcılık ve hakaret boyutlarına varmaktadır.

Lütfen seviyeyi koruyalım. Biraz otokontrol.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

baron oyunda elf mage yok demişsin de :D ben zaten oyundan bahsetmiyodum ben FRP dahil olmak üzere Elf lerin bulunduğu her oyun türünde Elf lere sinir olurum, çünkü kusursuz olarak nüksedilirler bilinirler, ve herkez onları seçerler. US betada size yemin ederim hemen hemen her ırkı denedim ama Elf lerin topraklarındaki kalabalığı hiç bir ırkta göremedim bu ne demektir kardeşim?!?!?!
Hani Nişantaşında gezen, Beyinsiz Bazı Sarışın hatunlşar olur ya, kafa çalışmaz tek aklının bastıkları son moda Trend şeyleri giyip kendilerini göstermek. Büyük camlı güneş gözlüğü, body, kot, spor ayakkabı sarı uzun saçlar uçuk makyaj vs vs
Erkekler dik saç gömlek 2 düğme açık, aynı şekilde ilginç güneş gözlüğü, Sigara Paketi Zippo ve Cep telefonu aynı elde avuç içinde, varsa arabaya biner 45 Derece açıyla oturur, bir el viteste dier el yer ile paralel düm düz direksyona gider.
İşte Elf lerin İnsan ırkındaki karşılığı. Halk dilinde "Tiky" diyolar
Yukarıdakileri yapacak para bizde de var ama niyeyse biz bunları yapmak yerine daha aklı başında yolları seçiyoruz. Anlatmak istediğim bu.
Elf Rogue oynattım, insanların Ay Elf çok tatlı, işte dier ırklar b.k a benziyor biz güzeliz bilmemne bizim skinlerimiz çok güzel elf oynatcam vs vs çok karizma gözüküyolar. İnsan geriliyor.

Fatih Ürekten nasıl Cirit oynayan bir adam olmazsa,
Elftende Savaşçı felan olmaz. Onlar gitsin kitapları ezberlesin büyücü felan olsunlar. Elflere tek olacak class Priest.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

DnD forgotten realms dl gibi dünyalardan bahsediyorsan bu doğru. AMAA
Warcraft dünyaından bahsediyorsan bu yanlış. Nİghtelfler dünyadaki en iyi savaşçılardır. Kanımca, Büyüleride Kesinlikle kullanmazlar kullananlarıda sürerler bkz:highelf, hapsederler bkz:Ilidian.
Bence çok iyi kurgulanmış bi ırk Nightelfler. Ha bunları highelflere söylüyorsan. Katılmamak elde değil :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Sosyal ağlarda paylaş

Konu nerden nereye gelmiş başlığa bak milletin tartıştığı konuya bak elf ler gaymı dır değilmidir ordan bazıları frp ile wow kıyaslamış falan süper yani.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

Benden bahsediyorsan Frp ile wow u kıyaslamadım. Nasıl kıyaslanabileceğinide bilmiyorum :) . Biri Fantastik rol yapma oyunu birisi Bilgisayar oyunu. İyi oku orda benim yazdıklarım sadece CEVAP tı tabi eğer benden bahsediyorsan.

Bide söyle işlere gıcık olurum. adam gibi tartışırız aradan biri gelir konuyu daatınızda bilmemne. Sen msg yazmasaydın bende cevap verme ihtiyacı duymucaktım niye herkezin önüne buraya yazıyosunki çok rahatsız olduysan özel msg at. Ordan halledelim topic kirliliğide olmasın :/[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ne ıs?? cok sakınsınız yanı en ufak lafa patlıyonuz bıraz sankın olsanız? from gercekden konu dısına tasmaya basladı ben rogue charı acacam kesın bu meslek olarakda leather ve derı yuzme alacam bırbırlerını tamamlayan bı ıkılı yada aklımda baska bısıler var ornegın beraber kasacamız 2 kısı daha var ha bırı sonradan takılacam ya neyse ben sadece leather ve bs alabılırım arkadasda derı yuzme ve madencılık alırsa bırımız tplayıcı bırımızde yapıcı olur tabı sorun var sureklı beraber kasıp level farkının olmaması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...