GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Rouge'yım.İki dagger kullanıyoruzda , İki El Kılıcı Nasıl kullanıyoruz? bu gün denedim olmadı.Sword'u yeni öğrendim.Fakat tek kel kılıc kullana biliyorum."One Handed Sword" Öğrendim. bizim duel wield skillimize baktıgımda kullanmam lazım anlamadım? :( Nerede yanlış yaptım?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 main hand ine saglam bi sword al off hand ine dagger bul bitane. 2h kullanma rogue olarak. 1h sw 1h dgr bul iki tane saglam.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 neden 2h sword tawsiye etmiyorsun ? iki tane sağlam sword takmak daha mantıklı değil mi?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bak şimdi sen benim demek istedigim anlamadın ya da ben anlamadım. Sen ben 2h sw kullanmak istiyorum.Two handed sw yoksa 2 elimede sw almak istiyorummu diyosun.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2H Sword dediğinde = 2 elle kullanılan tek kılıç anlaşılır. Ve bu roguelara göre değil :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2h değil pardon. :p one handed öğrendimde iki elimede iki kılıc almak istiyorum olmuyor :) kusura bakmayın saat 4:30 kafa kalmadı zaten sword öğreticiyi bulana kadar beynim durdu :D [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ocak 2005 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bi yeri ogrenmek istersen guardlara sor onlar isaret atıyo map de gidicegin yere..Aklında bulunsun..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ikinci eline almak istedigin sword'un uzerinde main hand yaziyosa alamiyosundur heralde. ona dikkat et bi.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 HE ahahah ben soruya cevabı unuttum.. Arkadasın dedigi dogru main hand sw leri off hand ine alamassın ona dikkat et. sonra requiers level olayı vardır item ın belki level ın yetmiyodur henüz o sekilde alamıyosundur.Sen en iyisi gir bi weaponsmith e iki tane demek için biri main hand digeri off a alınabilice iki tane sw al bakalım bi dene o zaman olmassa tekrar mesaj at bakalım..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: riglous, 28 Ocak 2005 04:37 tarihinde demiş ki: ikinci eline almak istedigin sword'un uzerinde main hand yaziyosa alamiyosundur heralde. ona dikkat et bi. hmmm evet hiç dikkat etmemiştim haklsın.. çok saol ikiside Main handmiş sorun çözüldü :D[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 28 Ocak 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya eline al bi one handed sword ırkına göre ayarla derim yada bi mace + dagger da salam olur çünkü mace özellik verio ya o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar