Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt dışı Internet problemi 9 Haziran'da çözülüyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurt dışı Internet problemi 9 Haziran'da çözülüyor

02/06/2003 19:04
[Ferhat Can Kurt]
Kaynak: SKYTURK

Bildiğiniz gibi Cezayir'de olan depremden 2 gün sonra yurt dışı ile irtibatımız neredeyse kesilmişti. Türk Telekom Başkanı'nın açıklamasına göre bu problem 9 Haziran'da giderilecek. Yani haftaya pazartesi problem kalmayacakmış. Umarım gerçekleşir.

Bu haberde bir şey dikkatinizi çekti mi acaba? Evet, Türk Telekom'dan ilk kez bir yetkili açıklama yapıyor, gözlerim yaşardı. Tarihi bir ana tanık oluyoruz şu an :))[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
bizim 2 hafta kesildimi çıkışımız? evet
çözüm üretildimi? hayır
Bir pakistanın yaptığını yapabildikmi? hayır

ozaman bitmiştir olay.. İsterse padişah ilan etsin.
Mesaj tarihi:
bıran olsun yahu yapcak o kadar ısım varkı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
Gallant, 06 June 2003 10:11 tarihinde demiş ki:
Yanlız blizzard yaptı mı tam yapıyor geç meç.

:lol: konu nerden nereye geldi lol[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Mesaj tarihi:
arkadaşlar biraz komplo teorisi gibi oluyor ama benim duyduğuma göre ttnet bu deprem ayağına altyapısını yeniliyormuş, böylece kesintiden dolayı minimum zarar etmeyi planlıyormuş. yani koşun telekom hissesi alın, artacak. ne kadar doğrudur bilinmez tabi
Mesaj tarihi:
6 ay sonra satılıo zaten. Hiç sanmıyorum alt yapı yenilemesi yapıcaklarını, yapsalar acıklarlar zaten. Gizli yapılan bişey şirket değerine yansımıyacağı için eh bir anlamıda yok yapmalarının.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Mesaj tarihi:
said:
-xL-, 06 June 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
9 Haziran "Kurtuluş Günü"[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir..
xL

heycanlanma =p

bugun oley shadowbane oynıcam 2.5 haftadan sonra dedim noldu "... telekom" diye başlayan cümleler kurdum =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 06 June 2003 22:36 tarihinde demiş ki:
said:
-xL-, 06 June 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
9 Haziran "Kurtuluş Günü"[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir..
xL

heycanlanma =p

bugun oley shadowbane oynıcam 2.5 haftadan sonra dedim noldu "... telekom" diye başlayan cümleler kurdum =)

terbiyesiz seni..[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
Ne kadar cok kahin ve felaket tellali varmis aramizda be.. Biryerden saglam bir haber aldiysaniz kaynagiyla belirtirsiniz, yok diger turlu 'ya tutarsa' diye biseyler atiyosaniz yapmayin lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Kötü düşünelim ki ummadığımız sonuç çıkınca sevinebilelim deliler gibi.
Belki de meteor düşmüştür tamir için giden gemiye.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Ben pek umutlu diilim ama aldıkları bu paraya 10 saniyede tamir etseler tatmin olmam ben.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

• Yeni Oluştur...