yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Şöyle bir sıkıntım var, html formatında input type=text value=$kod olarak veri tabanındaki kayıtları textbox olarak getiriyorum. Amacım bu text boxlarda bir değişiklik yaptığımda onayladığımda güncelleme yapması. ( update yerine insert into yaptığımda aynı seri koddan veriyi ekliyor ama update işini yapamadım) <?php include("baglanti.php"); $ykod=$_POST[nkod]; $yadet=$_POST[nadet]; $ytarih=$_POST[ntarih]; $ymusteri=$_POST[nmusteri]; $getceki=$_POST[nserino]; //mysql_query("insert into siparistablosu (kod, adet, tarih, musteri, serino) values ('$ykod', '$yadet', '$ytarih', '$ymusteri', '$getceki')"); mysql_query("update 'siparistablosu' set kod='$ykod', adet='$yadet', tarih='$ytarih', musteri='$ymusteri' where serino='$getceki'"); ?> Var mıdır bir fikriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 neden hic javascript kullanmiyorsun ? tek bir jquery on.change ile hallolur isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 update 'siparistablosu' şunları silersen çözülecek gibi geldi. Edit: Tırnakları yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 O kodu sunucuya koymadan once su ikisine bi bakiver; PDO SQL Injection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 eed ayrica o kod internal bi projede degil de disariya acik olacaksa bayagi sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Yok hobi amaçlı php öğreniyorum, bizim işletme ms access kullanıyor, php işini biraz geliştirirsem localde webserver kurmaya çalışacağım. Konuya gelirsek kayıtların yanına Edit linki ekleyip oradan yeni pencerede seçili kaydı getirip değiştiriyorum. Direk text box üzerinden olsa iyi olacaktı. Yani özetle amacım ms access deki gibi direk verileri tablo üzerinden anlık güncellemekti. Jquery yi sadece Data-Table'ı kullanacağım. On change ile değişen verinin id'sini nasıl alabilirim. Onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bu arada konu dışı ama önce sunucuya PDO kurabilecek bir server admin bul. PDO'yu kursun güzele dene ondan sonra test et. Zira ben kuramadım ve kurduramadım. 3 ay adam aradım proje askıda kaldı. Verilerinde bir problem yoksa tek neden söylediğim tırnaklar gibi görünüyor. var_dump($_POST); yazarak gelen post değerlerine bir bak bakalım hakketten geliyor mu ? mysql_error(); fonksiyonu ile update ederken mysql error veriyor mu birde ona bak. Ha birde error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); koy en başına başka bir php hatası var mı ona bak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar