Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Risk(Ailecek beğenerek oynuyoruz...)

TooRan

Öne çıkan mesajlar

Oysa herşey ne kadar da güzel başlamıştı...O sadece,tabu denilen,sadece ağzımızı kurutmaya yarayan lanet oyundan kurtulmamızı sağlamıştı.Her insan oğlu gibi,ilk önce biraz kıl olmuştuk.Zira 5 kişi oynuyorduk ve aramızdan sadece birimiz bu oyunu daha önce de oynamıştı.O'nun sahip olduğu tecrübe,bir türlü onu yenmemize izin vermiyordu.Kuzey Amerika,Afrika'nın tamamı O'ndaydı ve aynı zamanda O,benimle Asya'yı tam yarı yarıya bölüşüyordu.Ben ise bir yandan Asya'ya hakim olmaya diğer yandan da Ortadoğu'nun kapıları açıp,Afrika'ya egemen olmaya çalışıyordum.Zira görevimi yerime getirip,bu oyunda bir çaylağın da başarılı olabileceğini cümle aleme göstermek istiyordum.Zira,oyunu oynadığımız cafe çok kalabalıktı.Ve hepsi savaş muhabirilermiş gibi oyun tahtamızı izliyorlardı.

Saatler geçmişti...Benim görevim artık yapılması imkansız bir hale gelmişti.Asya'da sadece Hindistan'a egemendim.Bırakın Afrika'ya girmek,daha Ortadoğu'ya adımımı bile atamamıştım.Ve birden olan oldu...En tecrübelimiz olan arkadaşımız,"Bitti!" dedi ve görev kartını tahtanın ortasına sürdü.O anda,gözlerinde kibiri,bize acıyışını ve haklı gururunu görebiliyordum.Cafedeki herkes O'na hayranlıkla bakıyordu.Ben elimde ise sadece Moğolistan,Çin,Tayland ve Japonya kalmıştı...

Ama bir gün...Bir gün herkesi yeneceğim...Birgünnn!!!![signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar dersinde oynamıştık bi kere ben kazanmıştım
ikinci seferde hoca çaktı olayı aldı cd mizi
güzel oyundur ama zar olayını ben tam çözememiştim kim neye göre savaşları kazanıyo b,i türlü aklım ermezdi
öylesine tıklar geçerdik
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şahane, çok keyifli bir oyundur. Oyun arkadaşlarınız kafanıza uygunsa diplomasi yaparak oyuna zevk katmanız mümkündür. Hatta daha bugün Viktor'un evinde risk partisi yaptık taze taze. Herkese tavsiye ederim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunun aslında ismi gizli hedef'tir acaip zevkli bir oyun zamanında sabahtan akşama kadar oynardık öyle devamlı yenen biride yoktu :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

aslı Gizli Hedef değil o oyunun bir türk firma oyunu kopya etti ve Gizli Hedef diye piyasaya sundu. Kaç zamanlık Risk'i gizli hedef yapanları ısrarla kınıyoruz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ama riski gizli hedef yapan yuma aile oyunları isimli firma 50 milyonluk oyunun fiyatini 10 milyona indirdi aradaki tek fark ise ünitelerin asker değil çarpı olması. Yaşasın yuma aile oyunları..

(tamam belki karton falan biraz daha kalitesiz.. olsun 40 milyon fark la boru mu?)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

tecrubelı oyunculara kıl olurum yenı baslattıkalrı adamları boole ezerek hava basarlar herıflerın ılk oyununu rezıl ederler
ben 2 çaylak ve 1 yarı çaylakla oynadım (yarı caylak selamon oluo :P) baktım ehrıfler oynasın dıe oyunu komple caylakalrı korumaya adadım herıfler resmen yol acıodum herıf ters yoldan gıdıodu nese ben kaybettım tabı ancak noobları ezmeye calısan selamonada kazandırmadım oyunu :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...