Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hayır şimdi çağırırlarsa kontrole askerden döndüğümden beri 7 kilo verdim. bi 5-7 arası da ay sonuna kadar vermeyi planlıyorum. tekrar almasınlar bizi ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 abi aldıysan belgeyi olay kapandı. seferberlik çıkar o kısmını bilemem. sıkıntı yapma yani. birinin ihbarı da önemli değil. çevremde en az 4-5 kişi var çürükten şey edip deli gibi kilo veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 seferberlik çıkmadığı sürece o belgeler çalışır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 seferberlik durumunda da askerliğe el verişli dğeilim yazıyor belgede, savaşta ve barışta diye işte not düşmüşler sadfasd neyse rahatladım. pilotluk olayına etkisi de olacak diye çok tırsmıştım ama özel kurslarda hiç sorun olmuyormuş hatta benle benzer durumda giden 3-4 kişi, daha önceden de benle aynı durumda olup thy de direkt çalışmaya başlayan 2 adamla tanışmıştım. ama işte korktum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yok yok onda da sıkıntı olmuyor. çürük olayının sıkıntı olduğu tek yer devlet kurumları falan diyorlardı. o da şans yani. çürük alıp da giren var. o yüzden hayatını etkilemez. ben mahalle baskısından almadım ne yazık ki 3,5 ay yaptım askerliği. 54 gün hava değişimi falan iyiydi. 26 kilo verdim totalde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 valla ben gata'da bir çok insanla konuştum rapor alırken, gelişim bozuklugu olan boyu 1metre olan adam vardı herif 10 sene önce almış şube işlememiş mi ne raporu ona rağmen asker kaçağı diye hakkında işlem yapmışlar bir daha rapor alıyordu askeriyeden o kadar zamandır kaçak gözüküyormuş bu ve benzeri bir kaç adam daha vardı. endişelenirdim ben de olsam ama geçmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 1.84 boy - 56 kiloyla gittim, 86 kiloyla geri geldim. bendemi var gariplik, alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 7thBreath said: valla ben gata'da bir çok insanla konuştum rapor alırken, gelişim bozuklugu olan boyu 1metre olan adam vardı herif 10 sene önce almış şube işlememiş mi ne raporu ona rağmen asker kaçağı diye hakkında işlem yapmışlar bir daha rapor alıyordu askeriyeden o kadar zamandır kaçak gözüküyormuş bu ve benzeri bir kaç adam daha vardı. endişelenirdim ben de olsam ama geçmiş işte. ya ben de sıhhı izinli gözüküyorum şuan, yani kağıtta yazdığı kadarıyla da sonuçta e-devlette işlenmişse elverişli değildir diye, onaylanmıştır belge diyorum. neyse yarın ben askerlik şubesini arayayım da netleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 konuştum, şubeye gelip belgeyi işleme sokmanız gerek dediler. 1 ay geçti, 7 kilo verdim. umarım tekrar ölçmeye vs. göndermezler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sen yine ceplerine agir birseyler koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 olm zaten şubede ölçüm vs. olmuyor, askeri hastaneye sevk ediyorlar. yani sevk etseler zaten bir şeyler yaparız da 7 kiloyu tekrar almam imkansız sfasd gerçi bir şey olmaz ya, belgeyi veririm işte imzalarlar gönderirler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 olmaz tekrar ölçüm falan icat çıkarmayın. hiç gitmemiş olsan belki ama zaten gitmişsin geri yollamışlar kaçma vs durumu değil seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 olmadi gittigin acemi birliginde alirsin...bolbol hindiye talim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Benimde boy 1.75 kilo 112 , daha üniversite bitmedi sırf askerlikten kaçmak için sınavlarına bile girmiyorum. Acaba gidip 'şişmansın sen gelme ayı' dedirtsem sonra okulu bitirsem mantıklı mı olur yoksa gidersem 'şişmansın sen gel kilo verirsin' diye içeri almasınlar aniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bu fikirle gidersen iq yetmezliğinden alırsın çürüğü zaten. bitir okulunu sonra kaçarsın askerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 evet askere hep iq testinden geçip girilir, it is known Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 DarKRideR said: olm zaten şubede ölçüm vs. olmuyor, askeri hastaneye sevk ediyorlar. yani sevk etseler zaten bir şeyler yaparız da 7 kiloyu tekrar almam imkansız sfasd gerçi bir şey olmaz ya, belgeyi veririm işte imzalarlar gönderirler gibime geliyor. sodyuma yüklen ölcüleceğin gün. 4-5 kutu pringles bi kaç tane ketçaplı ruffles ye. bi kaç saat içinde bok gibi bir vucudun olacak. vucudun su tutacak 6-7 litre de su iç tamamdır. before after fotolarını öyle çekiyo pazarlamacılar. önce gidiyo afterı çekiyo güzel vucuduyla. sonra bunları yiyo beforeu çekiyo adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 oha taktiğe gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ne sandin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 gittim, niye geldin oğlum gelmene gerek yok dediler. şubeyi aramıştım sabah gelip raporunu ver dediler diye gittim bu arada, gittiğimde ise "senin işin bitmiş, ana raporun gelecek sadece o da elazığ'a gider oradan ya kendin alırsın ya da evine yollattırırsın istersen o kadar dedi. evet yani dert etmeye değer bir şey yokmuş. hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar